And a new semester begins

Eilen oli syyslukukauden ensimmäinen koulupäivä ja nyt tunteeni ovat hieman sekavat. En olisi uskonut pääseväni opinnoissani tähän asti, mutta tässä sitä ollaan ja minun pitäisi valmistua reilun vuoden kuluttua. Minulla on kuitenkin vielä suorittamattomia opintoja sen verran, että aion suosiolla ottaa tavoitteeksi valmistua keväällä 2014. Joka syksy tuntuu kuin uudelta alulta ja minulla on paljon enemmän energiaa opiskelujen suhteen kuin keväällä. Nyt minulla on sellainen fiilis, että haluan keskittyä kunnolla opintoihin ja saada koulun pois alta. Opiskelu ei kuitenkaan saa olla se tärkein asia, vaan aikaa täytyy myös riittää esimerkiksi liikunnalle ja läheisille. Olen suunnitellut alkavani käymään koulun jumpissa, enkä malta odottaa, että pääsen aloittamaan hikirääkin.

Isoin juttu koulun alkamisessa on tietenkin koulupukeutuminen, joka päivä pitää olla erilainen asuyhdistelmä. 😉 Noei, mutta on minulle oikeasti tärkeää miten pukeudun kouluun, koska haluan asun olevan siisti, mutta samalla mukava ja rento. Istun monta tuntia luennoilla, enkä voisi kuvitella käyttäväni liian tiukkoja tai ahdistavia vaatteita, koska haluan vaatteeni olevan mahdollisimman mukavan tuntuisia. Nautin siitä, että saan iltaisin suunnitella seuraavan päivän vaatteet ja pääsen keksimään erilaisia asuyhdistelmiä. Syksy on kyllä niin ihanaa aikaa vaatetuksen suhteen, kun voi kerrospukeutua ja kietoutua lämpimiin neuleisiin ja huiveihin. Olen ostanut viime viikkojen aikana muutaman uuden neuleen, jotka esittelen myöhemmin päivän asujen muodossa.

Minua hävettää, että olen lukuisia kertoja luvannut kertoa täällä blogissa enemmän opintolinjastani, mutta en ole koskaan saanut aikaiseksi. Ehkä joku kerta minulla on niin tylsää tunnilla, että jaksan tehdä sen avautumispostauksen… 🙂

pipari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta