Long time no see

Heippa!
Minulle kuuluu hyvää ja toivon, ettei kukaan ole ollut huolestunut minusta. Tämän viikon olen viettänyt lomaa maalla avomieheni kanssa ja käynyt mm. ratsastamassa ja poiminut mustikoita. Olen siis päässyt rentoutumaan ja nyt olo on puhdistautunut. Blogi on jäänyt tauolle muutamasta eri syystä, joista yksi on se, etten pysty enää lataamaan blogiini kuvia käyttäjätunnuksellani. Vaihtoehtona olisi perustaa uusi käyttäjätunnus (=säätöä) tai sitten perustaa kokonaan uusi blogi. Olen jo jonkin aikaa leikitellyt ajatuksella uudesta blogista, joka keskittyisi lähinnä terveyteen ja hyvinvointiin, mutta en ole varma jaksanko enää lähteä perustamaan blogia.

Minua on myös jo pitkään ahdistanut suomalaisten blogien kaupallisuus, enkä tiedä haluanko enää kuulua sellaiseen joukkoon. Muistan joskus keskustelleeni ystäväni kanssa suosituista bloggaajista ja tunteista, jotka heräväät heidän blogien lukemisesta. Olimme molemmat samaa mieltä, että blogien lukemisen jälkeen tulee pakonomainen tarve lähteä kuluttamaan, ostaa itselleen kaikki hienot vaatteet, jotka bloggaajillakin on ja laittaa itsensä viimeisen päälle. Blogit pyörivät vain materian ja kuluttamisen ympärillä ja vain harva blogi saa aikaan oikeasti positiivisia ja miellyttäviä tunteita. Blogimaailmassa kaikki on niin siloteltua ja kaunista, että sitä itsekin tulee ajattelleeksi, että monet elävät ns. täydellistä elämää. Kaikki tämä on kuitenkin harhaa, enkä halua missään nimessä, että minä tai blogini herättäisivät kenessäkään negatiivisia tai ahdistavia tunteita. Muotiblogit tuntuvat jotenkin lapsellisista ja typeriltä, kun kaikki postaukset toistavat itseään ja yleensä käsittelevät uusimpia ostoksia tai sitten suunnitellaan seuraavia ostoksia sekä haaveillaan asioista, joihin ei ole varaa. Onnea tuntuu löytyvän pelkästään materiasta ja elämä on pelkkää pumpulia. Valitettavasti muotiblogit saavat fiksut naiset vaikuttamaan tyhjäpäiltä blogiensa perusteella jos ei pinnan lisäksi jaksa tai halua käsitellä syvällisempiä asioita. Olen jo vuosia vakuutellut itselleni, että seuraan muoti- ja lifestyleblogeja siksi, että ne toimivat hyvänä kanavana samanhenkisille naisille jakaa kiinnostustaan kauniisiin asioihin. Todellisuudessa olen vain ollut koukuttunut hömppään ja utelias tietämään mitä vaatteita ikäiseni ostavat, mitä meikkejä he käyttävät tai miten he sisustavat kotinsa.

Jos päätän jatkaa bloggaamista, tulen todennäköisesti aloittamaan uuden blogin, joka käsittelee omaa taivaltani hyvinvoinnin ja terveyden tavoittelussa. Olen toki edelleen ihminen, joka nauttii kauniista ja tyylikkäistä asioista, joten käsittelisin blogissani varmasti myös kosmetiikkatuotteita, muotia ja sisustusta.

Onko teillä mielipiteitä blogimaailmasta ja kiinnostaisiko ketään uusi blogi?

Ps. Värjäsin hiukseni mustanpunaiseksi (Garnier 2.6 Deep Cherry Black) reilu kuukausi sitten ja tässä kuvia, joita ehdin ladata blogiin uudesta, vastavärjätystä väristä. Väri muuttui jo viikossa todella punaiseksi ja sen jälkeen väri vain haaleni haalenemistaan, kunnes kuukauden kärvistelyn jälkeen vaihdoin takaisin mustaan tukkaan. En tiedä uskallanko enää kokeilla punaista, koska kokemukseni jälkeen opin, että a)punainen väri muuttuu dramaattisesti pesujen jälkeen ja b)punainen väri haalenee todella nopeasti. Joten bye bye red hair! Harmi, etten kuvannut hiuksiani punaisimmillaan, mutta joka tapauksessa ne olivat punaiset, eivätkä lainkaan tällaiset kuin näissä kuvissa.

pipari

13 vastausta artikkeliin “Long time no see”

 1. Moikka Pipari!
  Olipa huippua huomata et sulta oli tullu pitkästä aikaa postaus! Kuulut ehdottomasti mun suosikkibloggareihin ja blogejas on tullu seurattua ihan tosi kauan. Miten olisi paluu siihen aiemman blogin tyyliin eli terveys- ja liikuntajuttuja paljon ja sit ihan sun normiarkea? Tai jos koet liian henkilökohtaiseksi esitellä sun päivän kulkua niin pidä sit vaan blogia, johon päivittelet kuulumisia vaikka treenauksien saralla 🙂 Kunhan pidät jotain blogia! Sun tyyli blogata on aina ollu ihanan ei-kaupallinen ja raikas; eroaa tosi paljon muista blogeista, joita esim Blogilistan Kuuma lista on täynnä. Keep going on! Muuten me menetetään loistoblogi.

 2. Kyllä ehdottomasti on kiinnostusta! Olis ihana lukea kunto/terveys aiheisia juttuja sulta. Joten eikun uus blogi vaan pystyyn!

 3. Mua on ahdistanut ihan samat asiat kuin sinuakin. Kaikki blogit tuntuvat olevan toistensa kopioita. Se on tosi rasittavaa. Kaikilla samat jutut joka blogissa; macaronit ja tietynlaiset ylivaloittuneet kuvat mainoksineen. Mut joo, jatka vaan bloggaamista, lukijoita kyllä riittää. 😀

 4. Toivottavasti jatkat blogin parissa!! Olen ollut jo vuosia lukijasi..Joka päivä käynyt kurkkaamassa onko tullut postauksia 😀 ¨

  Ja ihan totta tuo pointti, että useimpien blogien jälkeen tulee kuluttamisvimma..Sun blogin lukemisen jälkeen on mulle tullu ainakin terveysvimma! 🙂

  • Ihana kuulla!:) Tavoitteena onkin treeni- tai ruokapostauksia tehdessä saada aikaan lukijoissa terveysvimma!:)

 5. Ihanaa huomata, että pitkästä aikaa sulta oli tullu päivitys!

  Tottakai olisi hienoo lukea sun päivityksiä kuntoilusta ja hyvinvoinnista, varsinkin ku sä olet innoittanut myös mut elämäntapamuutokseen. 🙂 Kuitenki täytyy myöntää.. olisi kiva edelleen lukea sun meikkaus vinkkejä ja kauneusohjeita.

  Thank you for the greatest blog ever!

 6. Hei ehdottomasti sun pitäis jatkaa blogin pitämistä. Oon tykänny sun blogista pitkään ja oon nytkin käynyt aina kurkkimassa oiskos tullut uusia postauksia. Henk. koht. tykkäsin aiemmasta avoimesta tyylistä tosi paljon, koska siitä tosissaan välitty sekä ylä- että alamäet.

  Allekirjoitan kyllä myöskin tämän sun kirjotuksen siitä, kuinka ns. täydellisen elämän seuraaminen alkaa ahdistaa itseä. Oon myös aikanaan kuullu, että monilla facebookissa roikkuminen aiheuttaa samantyylistä ahdistusta, kun se on täynnä pelkkää hehkutusta.

 7. Samaa mieltä kulutusasiasta. Lisäksi moni tietämäni naisblogaaja ostaa ja sisustaa miehensä rahoilla kun itse on opiskelija/kotiäiti. Minusta ton on ikävää.

 8. Jatka ihmeessä!Pitkään olen blogiasi seurannut, juurikin siksi että se poikkeaa positiivisesti ”kulutushysteria”-blogeista. Mielellään myös lukisin positiivisesta elämänasenteesta, mihin olet muutaman kerran viitannut aikaisimmissa postauksissasi 🙂

 9. Ennen oli hauska lukea tekstejäsi, kun mielestäni ne vaikuttivat niin kyynisiltä.
  Nyt on ollut MUKAVA lukea tekstejäsi, koska vaikutat että olet henkisesti tasapainossa ja tyytyväinen elämääsi 🙂
  Jatkaisin ehdottomasti uuden blogisi luekemista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta