Lukemista: Skinny Bitch

Onko teille jo tuttu Skinny Bitch -kirjasarja? Kirjojen takana ovat Rory Freedman ja Kim Barnouin, jotka kirjoittavat tärkeistä aiheista provosoivasti ja viihdyttävästi. Ehdin vasta kolmennelle sivulle, kun repesin nauramaan ääneen, joten mielenkiinto pysyy yllä, kun kirja on täynnä huumoria. Älä anna kuitenkaan kirjan kannen ja nimen hämätä, sillä kirja ei ole mitään hömppää tai pelkkää huumoria, vaan täynnä kylmää faktaa vegaanielämäntavasta (mitä, miksi, miten) ja mm. teurastamojen julmuuksista. Suosittelen kirjaa kaikille, jotka haluavat muuttaa elämäntapojaan ja tuntea olonsa hyväksi niin fyysisesti kuin henkisesti! Vaikka olen ollut kasvissyöjä jo pitkään, en voisi enää koskaan kuvitellakaan koskevani lihaan luettuani tämän kirjan.

Ote kirjasta (kertojana yhdysvaltalaisen teurastamon työntekijä):
”One time I took my knife-it’s sharp enough-and I sliced off the end of a hog’s nose, just like a piece of bologna. The hog went crazy for a few seconds. Then it just sat there looking kind of stupid. So I took a handful of salt brine and ground it into his nose. Now that hog really went nuts, pushing its nose all over the place. I still had a bucn of salt left in my hand-I was wearing a rubber glove-and I stuck the salt right up the hog’s ass. The poor hog didn’t know whether to shit or go blind.”
 

kohdasta 2.12 alkaen:
 

pipari

Yksi vastaus artikkeliin “Lukemista: Skinny Bitch”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta