Rusina 2v

Tänään vietettiin hieman etuajassa Rusinan 2-vuotis syntymäpäiviä ja tänään tuli taas sellainen kliseinen miten aika voi mennä näin nopeasti -tunne. Vastahan vietimme Rusinan ensimmäisiä syntymäpäiviä ja nyt hän alkaa olla jo iso poika sekä pian myös isoveli. 🙂 Minua hieman jännittää siskon vauvan syntymä, osaankohan enää edes pidellä niin pientä kääröä? Miten kommunikoin niin pienen kanssa?

Rusina sai lahjaksi mm. kauniin uunin, joka pääsi heti kovaan käyttöön. Saimme samantien maistaa Rusinan tekemää herkullista kakkua, vaikka siinä olikin hivenen puinen sivumaku. 😉

pipari

11 vastausta artikkeliin “Rusina 2v”

 1. miksi pojalle on annettu vaaleanpunainen uuni ja vaalenapunaisia paketteja? näyttäis olevan baby born nukkejakin taustalla?

  • Millähän vuosituhannella elät? Rusina sai lahjaksi myös traktorin ja muita ”poikamaisia” leluja. Tiedoksesi, että noita uuneja ei valmisteta muissa väreissä ja se ei todellakaan estä antamasta tuollaista pojalle.

   Lapsi saa leikkiä pojan tai tytön leluilla jos haluaa!

   Jos on noin rajoittuneita näkemyksiä oikeasta ja väärästä, niin ole hyvä ja älä lue blogiani!

 2. Miksi ihmeessä kummiPOIKASI on saanut vaaleanpunaisen TYTTÖJEN uunin lahjaksi..? Nähtävästi pojan äiti on toivonut aina tyttöä ja kasvattaa nytten poikaa tyttönä, oh dear god!!

  • Voi huhhuijaa, mitä ihmeen suppeakatseisia kommentoijia tänne on oikein sattunut? Välillä ei voi kun ihmetellä, mitä näiden joidenkin päässä oikein liikkuu.

 3. What a bunch of i**ots! Palataanko vaikka asiaan kun nuo pari max 16-v anonyymia kasvaa aikuiseksi. Ennen sitä ketään ei kiinnosta lukea niiden lapsellisia kommentteja.

  Eeva

 4. kylläpä pistää vihaks noitten kahden ensimmäisen anon kommentit… mikä saa ihmisen ajattelemaan noin ?!

 5. ..mitäs väliä sillä on saako poika vaaleanpunaisia paketteja/lahjoja? oon itse br-leluissa myyjänä ja siellä pojillekkin ostetaan ihan mieluusti v.pun. leluja?

 6. Jos ei mitään positiivista sanottavaa niin olkoot mukisijat hiljaa ja lukematta blogiasi! Kivoja kuvia ja juttuja, keep it going! 🙂 Heini

 7. mitä ihmettä. oma 1v5kk vanha poikani leikkii vanhalla vaaleanpunaisella leikkiuunillani ja onpa hänellä on mummolassa vaaleanpunainen syöttötuolikin. mitä väliä.

  ps. ollaan muuten oltu rinnakkaisluokilla sekä ala- että yläasteella 🙂 tykkään blogistasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta