New in: Leather jacket

Olen jo pitkään halunnut nahkatakkia, mutta en ole viitsinyt sijoittaa sellaiseen, koska en tiedä miten vaatekokoni tulee vielä muuttumaan. En kuitenkaan voinut olla ostamatta tätä aivan ihanaa nahkatakkia, joka huusi nimeäni ja sopi minulle älyttömän hyvin. Koko on vähän nafti, mutta syksyllä se on viimeistään hyvä. 😉

Takissa pidän erityisesti sen kauniista ja uniikista väristä, yleensä kun katukuvassa on tottunut näkemään vain mustia, tummanruskeita tai konjakinruskeita nahkatakkeja. Näitä takkeja ei muutenkaan pitäisi tulla montaa vastaan, mikä on tietenkin aina plussaa. Hintaa takilla oli alennuksessa 175 euroa, mikä ei ole lainkaan paha hinta hyvälaatuisesta ja ajattomasta nahkatakista.

pipari

2 vastausta artikkeliin “New in: Leather jacket”

  1. Ihana takki ja tuo väri todella upea! Olisipa kiva nähdä se vielä asukuvissa.

    Tiedätkö muuten, miksi Paubellas-blogi on ollut jo niin pitkään hiljaa? 🙁

    -Nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta