Mini 7v

Mini täyttää tänään 7 vuotta ja kaikenlaista ollaan saatu Minin kanssa kokea näiden vuosien aikana. 🙂

Mini pyykkitelineen päällä leppäkerttujahdissa 2012

Mini 2005

Mini 2005

pipari

7 vastausta artikkeliin “Mini 7v”

  1. Moikka Pipari! Oon lukenut sun blogia tosi piiiitkään ja aina jaksat ilahduttaa kivoilla postauksilla. Kova ikävä on vain niitä sun ruoka- ja treenipostauksia ja ennen kaikkea ihan niitä sun arkipäiväisiä postauksia tyyliin ”tänään oli päällä tätä ja tein sitä ja tätä” 🙂 Ne oli just niin parhaita! Onko paluuta enää siihen vanhaan vai jatkatko tämän tyylisillä pikkupostauksilla? Niissä ei toki mitään vikaa ole, mutta ikävä vanhoja arkipäivän kuulumisia sisältäviä postauksia! Aktiivilukijana jatkan joka tapauksessa 🙂 Ihanaa kesää sulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta