Alanya

Tässä olisi muutama sekalainen kuva Turkin matkalta. Alanya oli meille aikamoinen pettymys, enkä voi suositella sitä matkakohteena. Tulin siihen tulokseen, että minun on parempi tulevaisuudessa matkustaa maihin, joiden yksi suurimmista tulonlähteistä ei ole turismi, jotta saan matkustaa rauhassa ilman paikallisten ostaostaosta -painostusta ja hinnoilla huijaamista. Koin myös erittäin ahdistavaksi paikallisten miesten röyhkeän käyttäytymisen minua kohtaan, minkä vuoksi arvostan Suomen sukupuolten välistä tasa-arvo yhä enemmän.

Onneksi kuitenkin kävimme kahden päivän retkellä kauniissa Pamukkalessa, jossa pääsimme tutustumaan Pamukkalen kalkkikivimuodostumaan ja kuumiin lähteisiin sekä yöpymään kylpylähotellissa. Eli aivan turha reissu ei ollut kyseessä.

Pahoittelut kamerakännykän rakeisesta kuvanlaadusta. :/

Hotellin salilla oli kiva käydä treenaamassa

moi

Sain vihdoin luettua tämän – suosittelen!

pipari

4 vastausta artikkeliin “Alanya”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta