Ballerinasukat

Ballerinasukat – like or dislike? Haluan kesällä käyttää ballerinoja mekon kanssa, mutta en halua jalkojen hiertyvän, enkä myöskään halua käyttää aina sukkahousuja. Osaatteko suositella hyviä ballerinasukkia, jotka pysyvät paikoillaan, eivätkä valu? Ostin matkalle ensihätään yhden parin pitsisukkia, mutta nämä varmaan valuvat käytössä. 🙁

pipari

17 vastausta artikkeliin “Ballerinasukat”

 1. Sukat on vähän nounou.. käytä mieluummin rakonestopuikkoa ni ei tuu varmasti hiertymiä tai rakkoja! Compeed-merkki on hyvä ainakin.

  Voisitko tehdä taas tilannekatsauksen, miten on kuntoprojekti edistynyt? Tsemppiä elämäntapamuutokseen!

  -N

 2. Cubuksesta saa hyviä mustia baltsusukkia. Eivätkä ne edes näy kengistä, ovat ”pienemmät” (ja en taas osaa selittää). Maksavat muistaakseni 10e/2 paria, mutta kestävät pesua siinä missä normisukatkin. Ovat siis paksumpaa matskua kuin nuo pitsiset. Mulla on nuokin nimittäin, jos ovat Lindexiltä.

 3. Mulla on vähä sama ongelma. En periaatteessa käytä koskaan kesällä sukkia, mutta varsinkin näin keväisin sukat olisi baltsujen kanssa tosi pop. Mutta kaikki kokeilemani balleriinasukat joko valuu tai näkyy rumasti baltsujen alta.

 4. aivan kamalat, jos suoraan sanon… mulla alko kesä ja treffaan sukat vasta syksyllä. 🙂

 5. Täältä peukut ballerinasukille! Mun mielestä ohuet tuollaiset ovat söpöt baltsujen reunan alta näkyessään, vaikka vähän ”riitelisivätkin” kuoseiltaan kenkien kanssa. Lisäksi on vähän ällöä pitää kenkiä ilman sukkia :S

 6. Itse tykkään käyttää sukkia kengissä, ihan vaan kenkien suojelemisen takia. Mutta nuo baltsusukat näkyvät baltsuista, ja se ei mielestäni ole mitenkään kivannäköistä 🙁 itse sitten löysin pikkuruiset baltsusukat lindeksiltä ja nyt olen tyytyväinen 🙂

 7. Oon ite käyttäny h&m baltsusukkia ja todennut ne ihan hyviksi, kestää yhden kesän ihan hyvinä ja miulla ei ainakaan valu 🙂 hinta ihan perus h&m luokkaa eli kympillä pitäs saada jo usampi pari 🙂

 8. Osta sukat jossa nippanappa varpaan kynnet menee piiloon. Ei näy kengät jalassa ja pysyy!

 9. Vaikkei ne nyt maailman kauneimmat olekkaan, niin itsekin pidän kyllä aina just tontyyppisiä sukkia ballerinojen kanssa. En halua pilata kenkiäni, kun jalat kuitenkin hikoilee varsinkin ilman sukkaa ja sitten kengät alkaa haisemaan 😀 Ja toisekseen nuo estää hiertymiä 🙂

 10. Osta antiperspiranttia/talkkia jaloille ja sellainen rakonestepuikko on tosi kätevä. Noi sukat näyttää tosi tökeröille. jos pakko olla sukat niin sukkahousut tai niin pitkät polvisukat/nilkkasukat tms ettei näy caprejen/housujen tms alta.

 11. Ite ostin just seppälästä ballerinasukkia. Ne on niin hyvin muotoiltu, että ei näy avonaistenkaan ballerinojen alta. Pysyy hyvin jalassa ja eikä maksanu paljon.

 12. Pakko olla sukat ihan kenkien säästämiseksi. Pidin viime kesänä töissä nahkaisia kenkiä ilman sukkia ja niihän se hiki pinttyi pohjiin niin että kengät haisee vieläkin ihan hirveälle. Mieluummin vähän ”tökeröt” avokassukat, kuin se haju ja pilalle menneet kengät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta