Bonacure Sun Protect Spray Conditioner

Kampaajaystäväni suositteli kuiville hiuksilleni jo talvella Bonacuren Sun Protect Spray Conditioner -hoitosuihketta, jonka pitäisi olla täsmäase käsitellyille ja elottomille hiuksille. En ollut aikaisemmin saanut aikaiseksi käydä tutustumassa kyseiseen tuotteeseen, mutta nyt päätin hankkia tämän matkaa varten, jotta hiukseni eivät olisi loman päätteksi täysin korput. Olen ehtinyt testailemaan tätä hiuksiin jätettävää suihketta nyt muutaman kerran ja vaikuttaa kyllä lupaavalta tuotteelta, jättää hiukset mukavan pehmeiksi. 🙂 Jos suihke osoittautuu pidemmän käyttökokemuksen myötä minulle sopivaksi tuotteeksi, aion  ehdottomasti tutustua myös muihin sarjan tuotteisiin! Muilla kokemuksia Sun Protect -tuotesarjasta?

pipari

2 vastausta artikkeliin “Bonacure Sun Protect Spray Conditioner”

  1. Olen itsekin käyttänyt tuota samaista tököttiä hiuksiin etelään suuntautuvilla lomilla ja olen kyllä tykännyt, kun ei ole tarvinnut pelätä tukan muuttumista hamppukasaksi 🙂 Ainoastaan haju on hieman outo…

    Tykkään blogissasi erityisesti kuntoprojekti-aiheisista postauksista, toivoisin niitä lisää 🙂

    • Mun mielestä toi TUOKSU on hyvä!:) Sulla on vaan huono hajuaisti;))

      Tulen tekemään kuntoprojekti -postauksia aina silloin tällöin!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta