Muutoksia blogiin

Blogimaailma ja bloggaaminen on tuntunut viime aikoina hieman etäiseltä ja olen pohtinut blogin lopettamista. Minua ahdistaa, että jotkut tuttuni pääsevät seuraamaan elämääni blogini kautta ja tuntemattomat tunnistavat minut kadulla. Minua on myös alkanut häiritsemään blogien kaupallisuus ja samankaltaisuus, enkä sen vuoksi innostu enää kovin monista blogeista.

Piparin maailma on kuitenkin ollut sen verran rakas minulle viimeiset neljä vuotta, etten viitsi lopettaa bloggaamista kokonaan. Päätin sen sijaan muuttaa blogiani sillä tavalla, että tästä edes blogini on kuvapainotteinen, enkä niinkään kerro enää arjestani tai henkilökohtaisista asioistani. Tulen kuitenkin vielä tulevaisuudessa kertomaan kuntoprojektini edistymisestä, joten siitä kiinnostuneet älkää hätääntykö! 🙂

pipari

4 vastausta artikkeliin “Muutoksia blogiin”

 1. Ymmärrän täysin päätöksesi 🙂 sun blogi on ollut ehdottomasti yksi lemppareistani ja jatkan varmasti sen seuraamista, vaikka sisältö vain kuvista koostuisikin! Olen täysin samaa mieltä siitä, että blogit on nykyään vain mainosta-mainosta-mainoksen perään ja en halua itse tukea sitä, että porukka saa ilmaisia lahjoja sen vuoksi, että käyn heidän blogiaan lukemassa YÖK! 😀 anteeksi tällainen purkautuminen! Mut ilmoittele ihmeessä kuntoprojektin edistyksestä :))

 2. Hei Pipari,

  Olen mielenkiinnolla lukenut kuntoiluprojektistasi joten kiva että jatkat kirjoittelua siitä. 🙂 Mulla oli ihan sama blogiahdistus aikanaan kun pidin blogia vaikka se ihan treeni-/hyvinvointiblogi olikin eikä mikään kovin henkilökohtainen. Koko ajan pelkäsin että kukahan tuttu mut siitä tunnistaa ja arvostelee mun elämää. Arvostan todella ihmisiä jotka uskaltavat olla avoimia täällä nettimaailmassa ja jakaa itsestän jotain. Bloggaaminen on kyllä ihan mahtava harrastus, kiva siis että jatkat! 🙂

  T. Saara

 3. harvoin kommentoin mutta toivottavasti et kuitenkaa luovu nykyisestä linjastasi, se tuo blogiisi syvyyttä ja mielenkiintoisuutta. Olet kivan oloinen tyyppi päätöksestäsi huolimatta!
  -skip

 4. Höh harmi kun sinulla ollut tuollaisia fiiliksiä nyt :/
  Kiva kuitenkin kuullaa, ettet aio lopettaa bloggaamista 🙂
  Itse ainakin tykkään käydä aina lukemassa postauksiasi, sinun blogisi on
  ollut monipuolinen blogi, missä on ollut vähän kaikenlaisista aiheista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta