Mistä hyvät legginsit?

Postauksen otsikko kertookin kaiken, eli mistä löytäisin hyvät ja istuvat legginsit? Kokemuksieni mukaan monet legginsit eivät ole tarpeeksi tiukkoja nilkoista ja saavat siten jalat näyttämään pökkelöiltä. Help me please! 🙂

Kuva täältä

pipari

15 vastausta artikkeliin “Mistä hyvät legginsit?”

 1. Selected Femmen sellaset kiiltävät legginssit on aivan parhaat ! hyvin istuvat, hengittävät, tarpeeks ohuet muttei liian ja kestää käyttöä vuosia ilman kulahtamista 🙂

 2. Itse oon löytänyt H&M:ltä yhdet ainoat hyvin istuvat leggarit, muut onkin sitten joko venyneet käytössä tai kulahtaneet. Kuitenkin yhdet ”kevyet” ja hiostamattomat löysin Henri Lloydilta. Tosin ne on pituudeltaan 3/4 eli ei ihan nilkkaan asti. 🙂 Hyviltä laatumerkeiltä löytyy joskus tosi hyväntuntuisia legginsejä jotka kestääkin käyttöä, joten jos raaskit niin kannattaa laittaa vähän enemmän euroja ainakin yksiin kunnon legginseihin. 🙂 Hauskaa kevättä!

 3. Mä olen käyttänyt monta vuotta Gina Tricotin paksuja leggingsejä, en nyt muista niiden nimeä mutta eiköhän niitä löydy! Tosi kestävät ja tukevat!

 4. Gina tricotin sellaset paksut on ihan parhaat! Maksaa 19,90 ja kestää hc käytössäkin yllättävän hyvin. Mulle ei sovi yhtään just nuo jonkun ehdottamat selected femmen leggarit, ne on sellaset lörpöt jotka kavennuksen jälkeenkin roikkuu :/ mulla on kai liian kapeat nilkat. Ginan leggarit istuu täydellisesti eikä niistä näy/kuulla läpi. Huom, ginassa on myös sellasia ohuempia 9,90 jotka on ihan onnettomia, ihan liian lyhyitäkin!

 5. Hei! Itse tykkään calvin kleinin legginseistä. Ovat ihonmyötäiset ja suuri sopivan tiukat. Istuu hyvin! Maksaa 20e esim sokoksella

 6. ostin vilasta sellaset tosi oudon malliset leggarit. roikkuessa ne oli jotkut ehkä käden paksuset ja ajattelinkin ettei nää mahdu mulle ikinä mut lopulta otin koon xs! ja normaalisti kokoni ois ehkä m. ne siis myötailee ihoa tosi kivasti eikä oo lahkeesta liian löysät. vyötärön kohdalla ei oo sellasta kuminaunahommaa tai mikä onkaan ollenkaan, eli niistä ei oo tuu sellasta vatsamakkaraa 😛 en osaa sanoa mitä kangasta ne on mutta ei puuvillaa ja joustaa hyvin. miettisin että niistä vois käyttää salillakin 😛
  nyt näin henkassakin saman näkösiä leggareita mutta niitä en koittanut..

  • Yhdyn tähän ^ piruetista aivan mahtavia legginssejä! Ainakin jos valitsee supplex-kankaan, joka on ihan mielettömän kestävää + istuu todella hyvin 🙂 Itsellä ollut jo pitkään käytössä ja hakkaa kaikki H&M ja Ginan yms. leggarit ihan 100-0! 🙂

 7. Jos saa hieman kuultaa läpi, huom ei näy läpi- niin Piecesin legginssit! ah! Hinta kohdallaan ja on niin mukavat päällä!
  (Veikkaan, että noi ylemmät vilan ja onlyn hehkuttajat on käyttänyt juuri samoja koska noita myydään molemmissa!)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta