Uusi itseruskettava lemppari

Sain jokin aika sitten Yves Rocherilta testattavaksi kaksi itseruskettavaa ja yhden kuorintavoiteen. En ole vielä uskaltanut kokeilla iholle tarkoitettua itseruskettavaa, mutta olen positiivisesti yllättynyt kasvoille tarkoitetusta, liftaavasta Auto Bronzant -itseruskettavasta. Tykästyin myös kuorintavoiteeseen, jota onkin hyvä käyttää kesän kynnyksellä.

Minulla on kuiva iho ja olen sen takia hyvin varovainen itseruskettavien kanssa, koska yleensä lopputulos on laikukas ja oranssi. Olen aikaisemmin käyttänyt Doven vartalolle tarkoitettua asteittain ruskettavaa itseruskettavaa, mutta nyt se on saanut kilpailijan! Tästä edes käytän tätä Yves Rocherin kasvoille tarkoitettua itseruskettavaa kosteusvoiteeseen sekoitettuna muutaman kerran viikossa. Levitän voidetta aina ennen nukkumaanmenoa ja aamulla iho on ihanan kimmoisa ja hehkuva. Suosittelen! 🙂

 Tilata voit täältä:

pipari

6 vastausta artikkeliin “Uusi itseruskettava lemppari”

  1. Haa innostuin heti tilaamaan! Kerro ihmeessä kokemuksistasi tuon vartalotuotteenkin kanssa…

    • Kiva!:) Mä varmaan annan tuon vartalotuotteen eteenpäin, koska mulla on liian kuiva iho itseruskettavalle ja lopputuloksesta tulee helposti epätasainen. :/

    • Kiva kuulla!:) Mäkin oon ollu edelleen tyytyväinen, tuoksuu myös hyvältä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta