New ballerinas

Kuljin tällä viikolla ohi Andiamosta, enkä voinut olla huomaamatta kirjavaa valikoimaa tarjousballerinoista. Päädyin sovittamaan pinkkejä ballerinoja, mutta ostin lopulta mustat, koska tarvitsin kesäksi perus baltsut. En tiedä ovatko kangasballerinat hyvät, ainakin tuntuvat keräävän paljon pölyä ja likaa, mutta testataan..

Olen ollut tällä viikolla kipeä, joten liikuntaldo ei näytä kovin hyvältä tällä viikollakaan. Alkuviikosta luulin jo parantuneeni, mutta  sitten iskikin keuhkoputkentulehdus. 🙁 Tänään uskaltauduin rauhalliselle kävelylenkille ja kyllä kelpasikin reippailla auringonpaisteessa.

Viikon liikuntasaldo:
Ma: Aamulenkki 40min
Ti: Sali 1h30min
Ke: Kävelylenkki 60min
To:
Pe:
La:

Su: Kävelylenkki 45min

pipari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta