Get that Jlo Glow

Tilasin muutama  viikko takaperin Sokoksen verkkokaupasta We Care Icon Party Wear Glow Highlighter  -korostuspuuterin (9.90€), joka on osoittautunut aivan mahtavaksi (vinkki saatu Beannan blogista). Rakastan yli kaiken hehkuvaa ihoa, mutta valitettavasti Suomessa on aika vähän myynnissä highlighter tyyppisiä tuotteita. Valittavana on periaatteessa vain matta- tai glittertuotteita, joten aina kun bongaan tämäntyyppisen tuotteen, olen todella innoissani.

Kuva napattu Jlo:n Dance Again -musiikkivideosta

Hehkun näyttävyyttä on helppo säädellä ja itse olen tykännyt arkimeikkiin sivellä hohdetta ihan vain sormenpäillä. Siveltimen kanssa saa olla varovainen, koska sillä ei saa laitettua hohdetta yhtä varovasti, mutta iltalookkiin sivellin sopii oikein hyvin. Myös hohteen sävyä saa mukautettua sen mukaan mihin sävykohtaan kosket (lila, valkoinen, persikka, kulta), mutta sekoittamalla kaikki sävyt yhteen saa myös todella kauniin lopputuloksen. Suosittelen tätä ehdottomasti, mikäli pidät hehkuvasta ja raikkaasta kasvomeikistä! 🙂

Vähemmän hohtopuuteria

Enemmän hohtopuuteria

Tästä Sokoksen verkkokauppaan:

pipari

9 vastausta artikkeliin “Get that Jlo Glow”

  1. Hyvältä näyttää, tykkään ite kans enemmän kuulaasta kuin täysin mattaihosta. Tilasin just Benefitin High Beamin feelunique:sta, jonka pitäis ajaa samaa asiaa kuin tuo hohdepuuteri. 🙂

  2. Ihana, tommonenhan on pakko käydä hakemassa! Kuulas ja hohtava iho on munkin mieleen enemmän kuin matta.

  3. Hei ihan mielettömän kiva blogi sulla! Oli pakko heti lukea monet postaukset läpi:) Jään ehdottomasti seurailemaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta