Leather coat

Tehtiin taannoin kaverini kanssa vaihtokauppaa Pentikin kulhosta ja päätettiin taas jakaa itselle tarpeettomia juttuja. Tällä kertaa sain vanhojen, liian isoksi käyneiden vaatteideni tilalle uudenveroisen nahkatakin. En ole kovin innostunut takin resorista (pissis vibat?), mutta kyllähän minulle aina ”ilmainen” vaate kelpaa, joten eiköhän tälle löydy käyttöä. 🙂 Mielestäni on hyvä idea penkoa omia kaappeja ja vaihtaa kavereiden kanssa tavaroita, paljon mielummin suosin tällaista kuin shoppailua kaupoissa. Minulla on vielä monta jätesäkillistä liian isoja vaatteita, joten emmeköhän jatka kaverini kanssa vaihtokauppaa ja loput päätyvät sitten kesällä kirpparille.

Piprulla on keuhkoputkentulehdus, joten täällä vain datailen kotona, syön hedelmäsalaattia ja juon vihreää teetä. Kohta alan meditoimaan, jotta paraneminen nopeutuisi. 😉 Hauskaa viikonloppua!

pipari

6 vastausta artikkeliin “Leather coat”

  1. Kävitkö silloin kavennuttamassa sen Burberryn duffelitakin vai miten sen kanssa kävi?

    -T

  2. Mä löysin kaapista vanhan konjakin värisen nahkatakin, ostettu -07 ja siitä jos mistä tulee pissisvibat 😀 Mut ajattelin silti ehkä käyttää sitä, tai siis käyttäisin jos vetskari menis kiinni…

  3. Miksi näytät aina kaikissa kuvissa vittuuntuneelta? Oikeesti eikö sua koskaan naurata tai hymyilytä?

    -Anni

    • 😀 Mä hymyilen ja nauran koko ajan, mutta en tykkää hymyillä kuvissa. Olen todella kriittinen hymylleni, joten sen vuoksi minulla perus pokerinaama kuvissa. Ehkä olisi hyvä harjoitella hymyilemistä kuvissa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta