Nikea Hullareilta

Piip piip piip! Täällä piipittää kipeä Pipru, jolla on ääni käheänä ja suusta kuuluu vain piipitystä. Edelleen ollaan siis kipeänä, mutta ei anneta sen häiritä liikaa, vaan jatketaan viikkoa Hullujen Päivien parissa. Eilen kävin ostamassa pelkästään urheiluvaatteita, mutta tänään haluaisin vielä juoksutrikoot ja kosmetiikkaa. Tämän vuoden Hullarit ovat olleet aikamoinen pettymys kaiken kaikkiaan, mutta säästyypähän rahaa. 🙂

Ostin kesäksi pirteän pinkit juoksushortsit, turkoosin treenipaidan ja musta-pinkit treenikengät, joita olinkin metsästänyt jo pidemmän aikaa. Ihana käyttää väriä treenivaatteissa, kun joskus aikoinaan käytin pelkästään neutraaleja mustia vaatteita, jotta en herättäisi huomiota. Onneksi olen päässyt tällaisesta ajattelutavasta yli ja rohkenen nykyään käyttämään esimerkiksi lyhyitä, pinkkejä shortseja. 🙂

pipari

4 vastausta artikkeliin “Nikea Hullareilta”

  1. Oi ihanat shortsit! Kirkkaat värit urheiluvaatteissa motivoivat ainakin minua liikkumaan yhä innokkaammin ♥

    curiousnoora.blogspot.com

    • Kiitos!:) Munkin mielestä on kivempi treenata kirkkaissa treenivaatteissa, ne piristävät kummasti. 🙂

    • Käypä ostamassa Hullareilta!:) Myös esim H&M:ssa myydään kivoja pinkkejä urheilushortseja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta