Some bunny loves you

Moikka!
Pääsiäinen on nyt vietetty ja rahkapullat ja muut herkut pullottavat masussa. Vaikka taas on tullut herkuteltua, siitä ei pidä potea huonoa omatuntoa, vaan yksinkertaisesti palata takaisin ruotuun uudella asenteella ja energialla. Treeniä tulee hieman hidastamaan kipeä kurkku, mutta toivotaan sen paranevan piakkoin. Viime viikon sainkin viettää kevyttä viikkoa, eli kaikki liikunta oli suhteellisen kevyttä, jotta kroppa pääsee palautumaan. Salilla painot olivat 50% maximista, mutta keskittymällä liikkeiden puhtauteen ja tehokkuuteen sain siltikin treenistä paljon irti ja hien pintaan! 🙂

Viime viikon liikuntasaldo (kevyt viikko)
Ma: Sali 1h (aerobinen)
Ti: –
Ke: –
To: Aamulenkki 50min, kävelylenkki 30min
Pe: Sauvakävely 30min, sali 1h15min
La: Kävelylenkki 60min
Su: Kävelylenkki, sali 1h30min

Mun pojat kävelyllä<3

pipari

3 vastausta artikkeliin “Some bunny loves you”

  1. Jopas edellisen anonyymin saa kuumenemaan pelkät lenkkarit ja colleget. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta