Uusi hedelmäkulho

Tein vaihtokauppaa kaverini kanssa ja annoin hänelle muutaman isoksi jääneen puseron ja minä sain vaihdossa tämän uudenveroisen Pentikin Vanilja -sarjan kulhon. En viitsinyt laittaa uutta kulhoa kaappiin keräämään pölyä, vaan laitoin sen hedelmäkulhoksi entisen tilalle ja vanha kulho pääsi häpeämään kaappiin. Jos minulla joskus vaikka kävisi vieraita, voisin tarjoilla tässä esimerkiksi kiisseliä tai keittoa. 🙂 Yksiöön on hölmö kutsua ketään, kun on niin vähän tilaa kestittämiseen ja koti on aina täynnä kissankarvoja. Olen muuttamassa vielä tämän vuoden puolella, joten sitten uutta asuntoa etsiessä täytyy kiinnittää erityistä huomiota siihen, että ruokailutila on tarpeeksi suuri vieraita varten. 🙂

pipari

Yksi vastaus artikkeliin “Uusi hedelmäkulho”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta