What is this madness?

Mitä ihmettä on päässyt tapahtumaan, kun Pipru löytää itsensä aamulenkiltä klo 8.30? Äiti tarkastaisi tässä vaiheessa otsani kuumen varalta, koska eihän tällaista tapahdu ikinä. Käsitykseni aamusta on enemmänkin klo 12, joten reippailu tuohon aikaan on ennenkuulumatonta. Tässä sitä vielä ollaan hereillä klo 10 ja olo on mitä parhain ja pirtein! 🙂 Sanon tämän varmaan sadannen kerran, mutta pitäisikö sitä yrittää alkaa heräämään aina aamuisin treenaamaan? 😀 Päivä alkaa reippaasti ja mieli on virkeä – aivan mahtavaa! Valvomisessa ei ole mitään järkeä, mutta aina päädyn nuokkumaan tietokoneen tai leffan ääressä, miksi? Minulla taitaa olla jonkinlainen riippuvuus valvomiseen ja siihen syyllisyydentunteeseen, jonka saan valvomisesta. Jokin siinä yön hiljaisuudessa vain rauhoittaa minua, mutta toisaalta virkeä fiilis aamulla on sitäkin parempi, sitä vain unohtaa sen liian helposti. Jos vain saisin itseni  aamuisin lyhyelle juoksu- tai kävelylenkille parin viikon ajan (jos on hyvä ilma), siitä saattaisi jopa tulla elämäntapa…

Vihreää teetä, banaani, kaurapuuroa ja raejuustoa

rRusina maalasi minulle hienon munan

Iloista kiirastorstaita kaikille! 🙂

pipari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta