Luonnollinen proteiinipatukka

Moikka!
Tämä viikko alkaa olla paketissa ja liikunnan puolesta olen tähän viikkoon tyytyväinen. Tämänkin päivän aloitin reippaalla aamulenkillä kauniissa auringon paisteessa ja fiilistelin kevään tuloa. Lenkin päätteeksi kävin ostamassa Ruohonjuuresta Pulsin Protein Sport -proteiinipatukan,  joka oli suussasulavaa ja ihanan aidon makuista verrattuna perinteisiin proteiinipatukoihin. Hintaa patukalla oli 2.75€, joten mistään edullisesta patukasta ei ole kyse, mutta mielestäni se on silloin tällöin nautittuna hintansa arvoinen. Syön proteiinipatukoita muutaman kerran viikossa, joten voisin aina välillä ostaa mielummin näitä kuin tavallisia proteiinipatukoita, koska ne ovat täynnä lisäaineita ja jättävät suuhun epäilyttävän jälkimaun. Suosittelen siis kaikille proteiinipatukoiden käyttäjille Pulsin Maple and Peanut Protein -patukkaa, jota maistoin jo aikaisemmin tällä viikolla ja joka on todella herkullisen makuista, parempaa kuin edellä mainitsemani! 🙂

Viikon liikuntasaldo

Ma: Sali 1h
Ti: Aamulenkki* 40min
Ke: Aamulenkki 40min
To: Aamulenkki 40min
Pe: Sali 1h45min
La: Kävelylenkki 1h30min

Su: Aamulenkki 50min, sali 1h20min

*Aamulenkki tyhjällä vatsalla (sis kävelyä, hölkkää ja spurtteja)

VEGAN – NO ADDED SUGAR – DAIRY FREE – GLUTEN FREE – NO TRANS FATS – NON GMO
A high-protein vegan snack enriched with peanuts, pea protein isolate and real maple syrup. Each pack contains 10 grams of high grade protein for controlling hunger or supporting recovery after exercise.

This snack combines peanuts and pea protein to form a complementary blend of amino acids giving a complete source of protein for a vegetarian or vegan diet. We only use premium cold-pressed cacao butter for great taste and good health!

Recommended uses: Post Workout, muscle recovery formula. Can also be eaten anytime as a sustaining snack to beat hunger!

Ingredients: Peanuts (30%), Brown Rice Malt, Pea Protein Isolate, Natural Maple Syrup (8%), Chicory Fibre, Cacao Butter, Carob, Sunflower Lecithin, Vanilla Pods, Sea Salt, Green Tea Extract.

NutritionalAnalysis Per 50g Pack Per 100g
Energy 942kJ 1885kJ

226kcal 451kcal
Protein 12.1g 24.2g
Carbohydrate 16.8g 33.6g
Fat 11.9g 23.7g
Fibre 4.5g 9.1g

VEGETARIAN – NO ADDED SUGAR – GLUTEN FREE – NO TRANS FATS – NON GMO
A high-protein snack enriched with whey protein isolate, peanuts, pea protein isolate. Each pack contains 15 grams of high grade protein and is designed to give optimum recovery after exercise or be enjoyed as a sustaining snack anytime.

This snack combines whey protein, peanuts and pea protein to form a complementary blend of amino acids giving a complete and highly absorbable source of protein. We use cold-pressed cacao butter for great taste and good health!

“The Protein Sport Bars have filled a gap in my nutrition that I didn’t know existed, and I really rely on them now.” Simon Richardson – Pro Cyclist for the Sigma Sport Specialized Team.

Recommended uses: Post-training, muscle recovery formula. Can also be eaten anytime as a sustaining snack to beat hunger!

Ingredients: Brown Rice Malt, Peanuts (18%), Whey Protein Isolate, Rice Protein, Whey Protein Crisps (Whey Protein Isolate, Rice Flour, Soya Lecithin), Chicory Fibre, Cacao Butter, Natural Maple Syrup (6%), Pea Protein Isolate, Carob, Green Tea Extract.

NutritionalAnalysis Per 50g Pack Per 100g
Energy 895kJ 1790kJ

210kcal 431kcal
Protein 15.1g 30.2g
Carbohydrate 18.6g 37.1g
Fat 7.9g 15.8g

Vertauksena lemppari proteiinipatukka, Fastin Sports Protein Mint Chocolate (50g) sisältää 190kcal, 14g proteiinia, 24g hiilihydraattia, 4.3g rasvaa.

Glukoosisiirappi, maitoproteiini, fruktoosisiirappi, tumman suklaanmakuinen kuorrute [sokeri, kovetettu kasvirasva sis. stabilointiaine (sorbitaanitristearaatti), vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine (soijalesitiini), aromi], minttupalat [sokeri, glukoosiirappi, kasvirasva, aromi, suola, molassit, emulgointiaine (auringonkukan lesitiini), natriumbikarbonaatti, värit (E124, E133, E104)], kasvirasva (MCT), aromi, kaakaojauhe.

pipari

Yksi vastaus artikkeliin “Luonnollinen proteiinipatukka”

  1. Moi Pipru!
    Minulla on blogissa meneillään arvonta, jossa voi voittaa opin kynsilakkoja, ajattelin että saattaisit kiinnostua? Tule osallistumaan! 🙂
    Ihanaa viikon alkua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta