New hair

Ihan ite ”osasin” leikata! ;D

Viime viikon liikuntasaldo
Ma: Aamuaerobinen 30min
Ti: Aamuaerobinen 50min
Ke: Sali 1h25min
To: Aamuaerobinen 40min + kyykyt aamulla ja illalla
Pe: Sali 1h15min 
La: Sali 1h15min
Su:
Kävelylenkki 2h

pipari

8 vastausta artikkeliin “New hair”

 1. Kiva tukka, hyvin saksittu! Löysin muuten sen hyvän personal trainerin itselleni, jos muistat kun kysyin siitä sulta vähän aikaa sitten. Nyt kaksi tapaamista takana ja edistystä näkyy jo nyt, huimaa! Kiitos siis inspiroivasta blogistasi <3

 2. rReija, öö

  Taika, kiitos!=)

  shekerim, tosi kiva kuulla!:) Tuloksia tosiaan syntyy ihan erilailla, kun on joku tsemppaamassa ja ohjaamassa. 🙂

 3. Hei! Ei nyt liity hiuksiin, vaan ripsiin. 😀

  Vanhana lukiajana tiedän, että sulla oli ripsenpidennykset ja nyt oot kasvattanu ihanat räpsyttimet revitalashilla. Kun otit pidennykset, kärsikö sun omat ripset siitä? Otatitko pidennykset pois, vai annoitko niiden kasvaa itsellään pois? Miltä sun omat ripset näyttivät sen jälkeen – oliko ne kärsineet? Mulla on ollut pari viikkoa ripsen pidennykset ja näyttää, kuin omaa ripseä kasvaisi aivan kuinka sattuu.. Hjälp mig!! 😮

 4. Hei, löysin sun blogin ihan vasta. Nyt on ilta vierähtänyt juttuja lukiessa. Minua erityisesti kiinnostaisi, millaiset ovat kasvissyöjän proteiinipitoisemmat ateriat. Itselläkin pieni kesäkuntoon projekti menossa, enkä missään nimessä haluaisi luopua lihaksista. Kuitenkin olen kokenut aika haasteelliseksi syödä tarpeeksi protskuja. Olisiko hyviä ruokavinkkejä? 🙂 Proteiinipatukat on täällä kyllä melkein päivittäisiä välipaloja.

 5. Anonyymi, sori, etten vastannut aikaisemmin! 🙁

  Mun ripset ei kärsineet kauheasti pidennyksistä, vaikka ne ehtivät olla mulla noin vuoden. Joillakin ripset taas menee todella huonoon kuntoon. Esim. Revitalash varmaan auttaisi kasvattamaan ripset uuteen uskoon pidennyksien jälkeen. 🙂

  krisu, moikka!:) Mä saan protskua maitotuotteista (esim. maitorahka, raejuusto), pähkinöistä, pavuista, soijasta, proteiinijauheista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta