Sokoksen 3+1 päivää

Sokoksella alkoi keskiviikkona 3+1 päivää ja ajattelin nostaa muutaman hyvän tuotteen nettikaupasta, joita suosittelen. Klippoteketin kuivashampoo on minulla joka päiväisessä käytössä ja täytyykin hamstrata sitä itselleni monta purkkia. Suosittelen myös kevääksi Lumenen kuultomeikkivoidetta, jolla saa aikaan luonnollisen ja hehkuvan pohjan iholle. 🙂 Itse taidan klikkailla ostoskoriin ainakin Klippoteketin tuotteita, Atkinsin patukoita, kalaöljyä, kynsilakkoja ja Goldwellin shampoon. 🙂 HUOM! Postikulut 0 euroa.

Verkkokauppaan pääset tästä:

pipari

5 vastausta artikkeliin “Sokoksen 3+1 päivää”

  1. Aijaa ei postikuluja, täytyy sit itekkin tsekkailla josko jotain tilaisi.

  2. Kehun myös tuota Klippotekin kuivashampoota! Omani loppui juuri enkä ole vielä ostanut uutta kun en ole löytänyt toista yhtä hyvää ja edullista… Ehkä joku osaa suositella jotain toistakin merkkiä? 🙂

  3. Nanna, niinpä, ei tarvi mennä ihmishulinaan. 🙂

    rReija, joo mä tilasin jo:D

    Tove, myös sunsilkin kuivashampoo on todella hyvä! 🙂

  4. Oijjoi ihanaa, alejuttuja ilman postikuluja! 😀 Just eilen mietin että olispa ollu kiva poiketa Sokoksella, mut ku kävelin ohi ja näin ovelta sen ihmisvilinän (no joo, kello oli jotain neljä iltapäivällä, ei ihme :D) niin huhhuh, ei tehny paljo mieli mennä! Mut kai se on pakko siis netistä tilailla vähäsen jotain 🙂 Tulispa Stokkan hulluille päivillekkin verkkokauppa… ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta