Piparin two month challenge: -5kg (video)

pipari

4 vastausta artikkeliin “Piparin two month challenge: -5kg (video)”

 1. Otan haasteen vastaan ja lähen mukaan tähän! Itellä on vähän nyt lipsunut ruokavalion ja liikunnan kanssa,joten tästä saan varmasti motivaatiota 🙂

 2. I’m in!!

  Aion toteuttaa samantyyppistä dieettiä kuin viime keväänä (pudotin 8kg). Tällä kertaa tuskin lähtee yhtä nopeasti/paljon kiloja karisemaan, koska en ole yhtä rapakunnossa kuin viime vuonna samoihin aikoihin, enkä aio vähentää kaloreita niin rajusti. 5kg kymmenessä viikossa kuitenkin kuulostaa ihan realistiselle! Pyrin juoksemaan 4 krt viikossa 8-10km lenkin (noin tunti) ja muina päivinä kävelemään pitkän lenkin. Pyrin myös paristi viikossa tekemään lihaskuntoa kasvattavaa jumppaa. Syömisen suhteen vähennän hiilareita (esim. leivällä herkuttelu saa jäädä), mutta muuten mennään aika samalla linjalla kuin normistikin – paljon kasviksia, lihaa, maitotuotteita kuten raejuustoa ja maitorahkaa jne. 🙂

  Voisin pyrkiä siihen että päivitän tänne kerran viikossa, olenko pysynyt liikunta/ruokatavoitteissa!

  -tiia

 3. Hyvä Pipruu! Sä kyl näytät niiin upeelta vrt. vuoden takaisiin 🙂 Itellä -9kg kans lähteny vuodessa joten tsemppi on kyl kova täälläki suunnalla! Tiukka loppukiri kesään mennessä ja sit vaan ylläpitoo 🙂 En voi käsittää miten sitä päästiki itsensä nii kaameeseen kondikseen ku nyt ei vois enää olla liikkumatta. Kroppa alkaa vaatia jo päivän jälkeen välitöntä liikuntaa. Ah, ihana addiktio <3

 4. Moi Pipru! Oli vaan pakko tulla kommentoimaan, että oot kyllä uskomaton nainen!
  Oon saanu susta valtavaa inspiraatiota pudottaa talven aikana kertyneitä ylimääräsiä kiloja pois ja nyt oon viimein huomannu edistystä 🙂 Oon lisänny protskun saantia kunnolla ja karsinu huonoja hiilareita vähemmälle. Se on todella kannattanu ja tuottanut tuloksia. Kaikesta tästä edistyksestä saan kiittää vain ja ainoastaan sua!
  Ilman susta saatua inspiraatiota en varmaan ois ikinä kyenny tähän (toki matkaa on vielä muutama etappi ;))..
  Iso kiitos ja lähetän valtavat tsemppihalit sinne, oot vahvempi ja rohkeempi kuin moni meistä! Ihanaa matkaa ja go Pipari 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta