Green pants

Heippa!
Long time no see, pahoittelut siitä! Olin tällä viikolla Tukholmassa, joten en ole päässyt päivittämään blogia. Matkalta ei jäänyt käteen muuta kuin vähän kosmetiikkaa, pinkki treenitoppi ja kuvassa näkyvät vihreät farkut. Rakastuin tähän raikkaaseen vihreän sävyyn ensisilmäyksellä ja kaiken lisäksi malli istui minulle täydellisesti! Suunnittelin yhdistäväni näihin farkkuihin jonkun neutraalin yläosan, kuten valkoisen tai mustan puseron. Toki colour blocking myös houkuttaisi (kuvassa), mutta kaksi räikeää väriä, kuten pinkki ja vihreä taitavat olla Piprulle too much.

Basic kaupunkiasu
rRusina sai hienon Barbapapa -myssyn. 😀 Mäki haluun!

pipari

3 vastausta artikkeliin “Green pants”

  1. Ihanat housut! =) Mä en ehtiny saamaan viimekesänä omiani,mut onkin jo liikaa muitakin värejä mitä himoitsen! ÄÄÄÄ!

  2. Beanna, kiitos! Noita löytyy 20 eurolla H&M:sta Suomestakin. 🙂

    Milla,
    mäki oon Barbapapa -fani. 😀 Ja juu, Rusina on tosi iso poika!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta