RevitaLash – Pitkien ripsien salaisuus

Sain muutama kuukausi sitten testattavaksi RevitaLashin maahantuojalta RevitaLash Advancedin, joka on ripsiä kasvattava hoitoliner. Olen aikaisemmin kokeillut ripsienpidennyksiä ja irtoripsiä, mutta koin ripsien pidennykset liian vaivalloisiksi ja tyyriiksi ja kasvatin ne pois kesällä. Vaikka minulla on luonnostaan pitkät ripset, kaipasin näyttävyyttä ripsiini ja innokkaana lähdinkin kokeilemaan ripsiseerumia, joka lupaa nimenomaan näyttävät ja kauniit ripset.

Nyt olen käyttänyt RevitaLashia yhdeksän viikon ajan ja olen valmis antamaan arvion tuotteelle. Levitin joka ilta seerumia eyelinerin tavoin ripsien tyviin ja aluksi levitin sitä myös alaripsiin, mutta lopetin muutaman viikon jälkeen, koska en kaipaa pidempiä alaripsiä. Muutaman viikon kuluttua huomasin ripsieni vahvistuneen, mutta en huomannut dramaattista muutosta. Kuukauden jälkeen ajattelin koko tuotteen olevan huijausta, koska näin niin pienen eron ripsissäni. Päätin kuitenkin jatkaa kokeilua ja kuuden viikon jälkeen aloin vihdoin huomata ripsieni pidentyneen, vahvistuneen ja kaartuneen. Viikoilla 7-8 ripsien kasvu räjähti käsiin ja etenkin kulmaripsistä tuli erittäin kaarevat. En ole taivuttanut ripsiäni moneen viikkoon ja silti ripseni näyttävät siltä, kuin niissä olisi ripsipermanentti. Olen häkeltynyt miten pitkät ripset olenkaan saanut ja olen viime aikoina kuullut jatkuvasti kyselyitä, että olenko ottanut pidennykset tai miten näin pitkät ripset ovat mahdolliset. 😀 Hassua silti, etten huomaa kummoista eroa ripsissäni ilman ripsiväriä, mutta ripsivärin kanssa ero on aivan mieletön. En voi siis muuta kuin suositella lämpimästi RevitaLash Advancea kaikille ja myös niille, joilla on jo omasta takaa pitkät ripset. Tämä tuote toimii paremmin kuin olisin voinut koskaan kuvitella ja ylitti odotukseni täysin. Voin taata, ettet tule kaipaamaan pidennyksiä tai irtoripsiä tämän jälkeen! Aion jatkaa seerumin käyttöä ja hankkia uuden putelin nykyisen loputtua. Minua kiinnostaa myös kulmakarvoille tarkoitettu RevitaBrow, mutta toistaiseksi jatkan ainakin RevitaLashin käyttöä. 🙂

Yhden putelin luvataan kestävän päivittäisessä käytössä 6kk ja hintaa putelilla on 143 euroa. Voit tilata tuotteen täältä. Jälleenmyyjät löydät täältä.


Onko teillä kokemuksia tästä tuotteesta? 🙂

”RevitaLash on maailman ensimmäinen -ja edelleen myydyin- silmäripsen hoitotuote. RevitaLash on hoitava väritön liner, joka tekee omat luonnolliset ripsesi näyttäviksi ja kauniiksi, ilman liimaa ja irto-osia. 

RevitaLash korjaa vaurioituneet ripset, jotka ovat vahingoittuneet, lyhyet, hauraat, ohuet tai harvat. RevitaLash tekee omista ripsistäsi pitkät, kaarevat ja voimakkaat. RevitaLashin heinäkuussa 2011 ilmestynyt huippu-uutuus REVITALASH® ADVANCED on täysin uusittu ripsienhoitotuote, joka on koko neljän vuoden tuotekehittelynsä ajan ollut Athena Cosmeticsin tarkimmin varjeltu salaisuus. Nyt REVITALASH® ADVANCED on vihdoin nähnyt päivänvalon kautta maailman. 

Täysin uusittu REVITALASH® ADVANCED lyö kirkkaasti laudalta kaikki edeltäjänsä, kilpailijansa ja kopioijansa. Tämä tuote toimii nopeammin kuin koskaan, paremmin kuin koskaan ja uuden pitkälle viedyn tuotekehittelynsä ansiosta REVITALASH® ADVANCED ei aiheuta yliherkkyysreaktioita käytännössä lainkaan.

RevitaLashin kehitti silmälääkäri Tri Michael Brinkenhoff lahjaksi rintasyövästä toipuvalle Gayle-vaimolleen.
 
Gaylen ripset olivat rankkojen sädehoitojaksojen seurauksena hauraat, harvat ja katkeilleet. Kuten kuka tahansa nainen, Gayle kärsi kauniiden ripsiensä menettämisestä.
 
Yhdessä kosmetiikka-alan kemistien kanssa Tri Brinkenhoff kehitti RevitaLashin, ripsien hoitoaineen, joka vain muutamien viikkojen käytön jälkeen sai Gaylen ripset palautumaan takaisin entistä kauniimpina ja elinvoimaisempina.
 
Pian Gaylen ystävät ja sukulaiset halusivat tietää Gaylen kauniiden ripsien takana piileskelevän salaisuuden. RevitaLashin menestystarina oli syntynyt.
 
Tällä hetkellä RevitaLash on USA:n myydyin ripsien hoitotuote ja yksi maan myydyimmistä yksittäisistä kosmetiikkatuotteista.” Lisätietoa täältä.
Ennen

Ennen ja jälkeen (eroa seitsemän viikkoa)

Vko7
Ripset vko 9 (ei taivutettu)

Ripset vko 9
Vko 9

pipari

13 vastausta artikkeliin “RevitaLash – Pitkien ripsien salaisuus”

 1. Mitäköhän sitten kun lopettaa tuotteen käytön, haurastuuko ripset ja muuttuu samaksi vanhaksi pitemmällä tähtäimellä 😮 ?

 2. Tiina, ripset palaa asteittain entisiin mittoihin. Seerumia käytetään n 3krt/vko ylläpitohoitona, eli päivittäin ei tarvitse käyttää, kun on saavuttanut haluamansa tulokset.

 3. Ei sulla olisi tulossa tarjouskoodia tms tuotteen tilausta varten 😉 ? Kiinnostaisi kyllä…

 4. Voi vitsi, todella näkyvät tulokset! Mulla on käytössä nyt erimerkkinen ripsiseerumi, ja toivon että se toimisi edes melkein yhtä hyvin kuin RevitaLash. : D Vasta ensimmäinen viikko takana, niin ei osaa sanoa vielä.

 5. Voisithan ehdottaa heille yhteistyötä, veikkaan että saattaisi tulla tilauksia tätä kautta… 🙂

 6. Olen käyttänyt samaa, mutta lopetin muutaman kk jälkeen. Ainehan on kuulemma alunperin kehitelty syöpäpotilaita varten ja minua varoitettiin, että aineelle voi tulla immuuniksi ja mahdollisen syövän sattuessa omalle kohdalle ei aine enää välttämättä auttaisi yhtä tehokkaasti jos sitä käyttää pitkiä aikoja. Tiedä sitten onko totta.

 7. ”Olen käyttänyt samaa, mutta lopetin muutaman kk jälkeen. Ainehan on kuulemma alunperin kehitelty syöpäpotilaita varten ja minua varoitettiin, että aineelle voi tulla immuuniksi ja mahdollisen syövän sattuessa omalle kohdalle ei aine enää välttämättä auttaisi yhtä tehokkaasti jos sitä käyttää pitkiä aikoja. Tiedä sitten onko totta.”

  WHAAT? Kuinka tyhmä tämän kommentin kirjoittaja on? :DDD
  Tätä ei todellakaan käytetä syövän hoitoon eikä kemikaaleille tulla noin vain immuuniksi! LOL! Syöpää hoidetaan aivan järkyttävillä myrkyillä eikä millään ripsiseerumilla.

  Jonkun kaupunkilegendan mukaan syöpäpotilaille annetaa karvojen takaisinkasvua kiihdyttäviä aineita mutta ei ainakaan Suomessa. Tai en ole ainakaan koskaan kuullut että näin olisi, kyllä ne karvat saa kasvaa takaisin omaa tahtiaan.

  Mä käytin Neulashia pari kk, tepsi ripsiin mutta teki silmäni todella kuiviksi, ripsirajan kirkkaan punaiseksi ja araksi ja muutenkin aiheutti silmävaivoja. Nyt käytän sitä kerran kaksi viikossa, ja oireet ehtii parantua ennen seuraavaa levitystä. Mulla alkoi tummua ja kasvaa myös ne kyynelkanavan ympärillä olevat ohuet ripsihaivenet, ja ne näyttää nyt vähän hassuilta. 😀

 8. Täällä joku varmaan tarkoitti aikaisemmalla kommentillaan että, jotkut saaattavat suositella syöpäpotilaille (joilla karvojen kasvu lakkaa ja putoaa pois) tätä tuotetta, mutta esim, ripset normaalisti terveellä ihmisellä, kasvaa ja uusi ripsi alkaa kasvamaan, mutta sytostaattihoitoja saava potilas (ei tietenkään kaikki,hiusten/karvojen lähtö on henkilökohtaista)
  ne ripset sun muut karvat putoaa pikkuhiljaa,eikä uutta ripseä ala kasvamaan koska solumyrkyt estää sen kasvamisen.
  Tommoiset seerumit ei hirveästi auta kun ne ripset putoaa ja uusia kasvaa tilalle kun hoidot on lopeteltu.. Ja luulenpa niin että hirveän moni ei ajattele ripsiänsä siinä vaiheessa kun hoidoissa käy, ne on uusiutuva luonnonvara! ne kasvaa niin äkkiä että tuskin kukaan seerumeita ostelee että ripset pysyy kun ei ole tukkaakaan 😀 hirveä romaani tästäkin syntyi.. mutta tosi ihanat räpsyt sulla! 🙂 ps.Kaikki kemiallisesti tehdyt aineet voivat olla jollain tasolla vaarallisia, mm.Hiusvärit, meikit, jnejne

 9. Käytin kyseistä tuotetta muutama vuosi sitten. Silloin ripseni kasvoivat ja vahvistuivat jonkin verran. Lopetettuani tuotteen huomaan, että ripset eivät enää kasva normaalisti, pitkiä väliä ettei niitä edes ole ollenkaan. Ripset ovat siis lyhyet ja harvat. Ripset eivät olleet ennen tuotteen aloitustakaan kummoiset, mutta niitä sentään oli ja olivat jonkun pituiset. Niihin sai ripsiväriä. Nyt niihin ei voi laittaa ripsienpidennyksiäkään, kun ripsia ei edes ole. Saati sitten ripsiväriä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta