Säilytyslaatikoita kosmetiikalle

Kävin tällä viikolla Ikeassa ja löysin uusia Kupol -säilytyslaatikoita eri kokoisina. Otin kokeiluun kaksi pientä laatikkoa kosmetiikkaa varten ja hyvin mahtuivat huulipunat ja meikkikynät! Innostuin näistä laatikoista niin paljon, että täytyy käydä ostamassa lisää ja järjestellä kaikki meikit siististi omiin laatikoihinsa. 🙂

Mukaan lähti myös uusia vaaleanpunaisia kynttilöitä muutamassa eri koossa. Vaikka pidän valkoisesta sisustuksesta, tuovat pienet väriläiskät hieman ilmettä muuten niin askeettiseen sisustukseen. 🙂

pipari

Yksi vastaus artikkeliin “Säilytyslaatikoita kosmetiikalle”

  1. Hei!

    Olen uusi lukijasi. Ripsesi näyttävät todella kauniilta. Ovatko ne luonnolliset vai oletko hankkinut pidennykset? Olen kiinnostunut ripsien kasvua edistävistä tuotteista. Revita lash on yksi maailman johtavimmista tuotteista. Onko sinulla tai ystävilläsi kokemusta kyseisestä tuotteesta? Auttaako se oikeasti ripsiä kasvamaan, vai ovatko jutut vain mainospuheita? 🙂 Olen kiitollinen, jos viitsisit kertoa/ selvittää asiaa esim. ystäväpiiristäsi, mikäli heissä on Revila Lashin käyttäjiä.

    -minna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta