Lähes täydellinen trenssi

Bongasin Zarasta ihanan trenssitakin, joka on jämäkkää kangasta ja jossa on kauniit kultaiset vetoketjulliset taskut edessä. Takki tuntui istuvan hyvin, eikä 89 euron hintakaan tuntunut pahalta, kunnes käännyin katsomaan miten takki istuu takaa. Trenssin takana on jokin ihme nappikiinnitys, joka tekee istuvuudesta ihan kummallisen ja saa kankaan pussittamaan. Kokeilin varmuuden vuoksi isompaa kokoa, mutta silti sama pussitus -ilmiö oli havaittavissa. Mikä ihme nappijuttu tuossa takana on vai enkö vaan tajua miten tämän takin kuuluisi laskeutua? Tämä trenssi olisi muuten niin täydellinen minulle, mutta en halua peppuni näyttävän yhtään isommalta pussituksen takia. Vinkkejä, anyone?

WTF?

Kävin eilen Ystävänpäivän kunniaksi pitkästä aikaa aamupalalla Fazerilla, jossa sain taas kerran masun täyteen ihanista herkuista. 🙂 Voisinkin ottaa tavaksi käydä kerran viikossa aamiaisella jossain kahvilassa, koska onhan siinä aina oma fiiliksensä syödä muualla kuin kotona – vähän kuin olisi matkalla. 😉 Mä oon muuten nyt kuukauden kestävässä herkkulakossa, eli en syö karkkia, jätskiä, sipsiä tms. Viime viikkoina tuli syötyä hieman liikaa karkkia, joten nyt täytyy ottaa taas kovat otteet ja nollatoleranssi. Go Pipru!

Viime viikon liikuntasaldo:
Ma:- 
Ti: Sali 1h20min
 Ke: Kuntotestit 2h, sali 1h10min
To:– Pe:-
 La: Sali 1h20min
Su:

pipari

8 vastausta artikkeliin “Lähes täydellinen trenssi”

 1. niiiiiin täydellisen näkönen tressi mut mikä ihme toi takahössötys on?! 😀

  ps. meneeköhän tää kommentti läpi? saan vähän välii joku ”delivery failure” -viestin emailiin, ku yritän kommentoida blogiis :/ (salee vaa jotkut bannit päällä 😉 )

 2. Mulla on Zaran trenssissä samanlainen takanappi, mut mä pidän sitä aina auki.

 3. Anonyymi, saa, mutta ei se ratkaissut ongelmaa:(

  sandra, sä oot niiiiin mun mustalla listalla:D emmä tajuu mikä tota takajuttuu vaivaa, wtf:D

  Anonyymi, hmm mä kokeilin sitä nappi auki, mutta se näytti hassulta:/

  Anonyymi, ON! Onks mulla vaan liikaa muotoja tohon malliin verrattuna. 🙁 Miks noi takit tehään jollekkin tikuille?! Toisaalta kokeilin myös isompaa kokoa, eikä istuvuus parantunu yhtään, eli en tiedä onko kyse oikeasti siitä, että toi olis mulle pepusta/alaselästä liian tiukka. :O Tosi hämärää.

 4. Hmm, no tossa mallikuvassa takki taas retkottaa edestä sen päällä 😀 Noi juurikin lantion kohdalla olevat napit on auki ja hyvin kaukana toisistaan. Olis nyt laittanut sen kunnolla kiinni, että näkis, minkä mallinen se on.

 5. Anonyymi, oot muuten oikeessa, eihän niitä oo edes napitettu kiinni! No ei ihmekkää, että istuu takki takaa, ku ei oo etunapit kiinni:D Ai ai Zara tehny mokan!

 6. Testasin itse juuri samaista trenssiä ja sama ongelma tuli. Päätin, että poistan napin seka vastakappaleen. Niin hyvä takki, että kannattaa vähän tuunata 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta