Valivalivali

Huomaan valittavani päivittäin ihan arkisista asioista, kuten ”Mä oon niin väsynyt”, ”Hirvee kiiree koko ajan” jne. Valittamalla ihmiset vain kasvattavat negatiivista tunnetta, koska pistävät siihen focuksensa. Olen kyllästynyt valittamiseen, joten päätin haastaa itseni Valittamisen lopettamis -viikkoon. Tämän viikon ajan en siis aio valittaa mistään, vaikka kuinka väsyttäisi, ärsyttäisi tms. Saattaapi olla, että loppuviikosta hymy on herkässä ja mieli kirkkaampi. 🙂 Haaste alkoi tänään hyvin ja päivä tuntui sujuvan paljon mukavemmissa merkeissä, kun ei antanut negatiivisten asioiden häiritä! Haastan kaikki muutkin lopettamaan valittamisen ja ajattelemaan positiivisemmin! 🙂

Päätin kuun alussa, etten osta mitään vaatteita helmikuun aikana, mutta minun oli pakko tehdä poikkeus tämän paidan kanssa. Jostain syystä kamera vääristää paidan värin turkoosiksi, mutta todellisuudessa väri on kaunis jadenvihreä. Olen ihan rakastunut tällaisiin rentoihin paitoihin, joissa on kuitenkin joku juju, esimerkiksi vetoketju. 🙂 Me loves!

pipari

10 vastausta artikkeliin “Valivalivali”

  1. Ihana paita! Saako kysyä kuinka paljon olet laihtunut siitä kun aloitit painon pudottamisen :]

  2. Ha! Outoa, oon ajatellut omasta valittelustani samaa – kuulostan varmaan ihan sairaan negatiiviselta ihmiseltä nykyään (ja mun kanssa on varmaan kans varmaan tosi mukava hengata).. ja pakko myöntää, on ollu aika kurja/vittuuntunu/valivali -olokin (johtuneeko tosta valittelun voimasta?). vois kokeilla, jospa toimis tämmönen ihan simppeli keino kuin valituksen lopettaminen..

    Itse asiassa, vois yrittää löytää joka päivästä kolme hyvää juttua niiden paskojen sijaan :]

  3. Älä käsitä tätä väärin, oon ihan hetero ja sillain, mut vitsit sun perse näyttää hyvältä tossa alimmassa kuvassa! :))

  4. Tuo on kyllä niin totta, turha valittaminen kuluttaa vaan energiaa! Ärsyttää eräs työkaverini (okei, täähän on tavallaan kanssa valittamista :D) joka valittaa KAIKESTA. Tuntuu ettei suusta muuta tule kun hän sen avaa. Ja ihan uskomattomimmista asioista. Yritän poistua paikalta hänen aloittaessaan meuhkaamisen, mutta aina se ei ole mahdollista ja sitten seurauksena itsekin on kohta pahalla tuulella..

    Tartun haasteeseen, kiva kokeilla rajojaan! 🙂

  5. Tosi kiva tuo paita! Sellainen simppeli, mutta missä on kuitenkin jujua ja tuo väri on ihana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta