Karvahuppu

Piprun pitäisi olla jo nukkumassa, mutta omatunto kolkutti ja päätin tehdä postauksen vielä pikaisesti ennen nukkumaanmenoa. Tänään vietin mukavan päivän kaupungilla ja kävin syömässä Kasarmikadun Cantina Westissa, jossa on rento tunnelma ja maistuvaa ruokaa. Olin perjantain kunniaksi jopa niin crazy, että join yhden Frozen Margaritan, UUUU KOVIS! 😀 Oli muuten niin nanna drinkki, että olisi voinut tilata toisenkin, mutta ei kai sitä viitsi ihan ranttaliksi pistää. 😉 Löysin Pentikistä muuten yhden kivan jutun, mutta käyn hakemassa sen paremmalla ajalla ja kuvaan sitten heti blogiin… jee en malta odottaa!

Päivän asu oli rento ja tänään pääsi käyttöön toista kertaa Espritin karvahuppu/kauluri, jonka ostin kuukausi takaperin. Harkitsin sen ostamista monta kuukautta, koska en ollut varma tuleeko sitä käytettyä. Tulin tänään kuitenkin siihen tulokseen, että se on aika makea, eikä tuollaisia tule juurikaan vastaan kadulla, joten pitää vaan ottaa se käyttöön useamminkin. 🙂

Karvahuppu/Esprit, takki/Vero Moda, lapaset/S.Oliver, farkkuleggarit/Pieces, saappaat/Skopunkten

Kasviskääryleitä nam nam 🙂 Joku sikapossu seuralaiseni otti hampparin 😉

Hauskaa weekendia!! 🙂

pipari

11 vastausta artikkeliin “Karvahuppu”

 1. Oot kertonu siitä, että laihdutusprojekti ei ole viime aikoina edennyt hirveän hyvin. Näissä kuvissa esim. jalkasi näyttävät ohuilta! Hienoa että olet edistynyt hyvin 🙂

 2. Samaa mieltä täällä kun anonyymi! Aika timmissä kunnossa näytät olevan, ja noi housut näyttää tosi hyvältä 🙂 Täytyy käydä kattomassa oisko noita kaulurihuppuja vielä, mulla on paljon takkeja missä ei oo huppua ja olis näillä keleillä tarpeen!

 3. Anonyymi, en oo sanonu noin. Oon sanonu, etten oo ehtiny treenaamaan niin paljon kuin haluaisin. =) Muutoin sujuu hyvin! Mulla on noissa kuvissa korolliset saappaat, jotka luovat illuusion pidemmistä ja hoikemmistä jaloista. Mutta kiitos kuitenkin!

  sisko, shut up

  Anonyymi, ei Pipru käy treffeillä 😀

  Katjas, kiitos!!:) Toi kaulurihuppu systeemi on kyllä kätevä ja lämmin, suosittelen!:)

 4. hyvä nainen, olet kutistunut ihan selkeästi, joten miksi ihmeessä pidät liian isoja ja pussittavia yläosia?? ne saavat vartalosi näyttämään todella epäsopusuhtaiselta ja paljon suuremmalta, kuin mitä todellisuudessa olet!

  nyt timmimpää paitaa päälle. tuntuu että yrität ”peitellä” jotain isojen yläosien takia -> FAIL. se on kaikki sulla vaan korvien välissä, muiden silmiin näytät oikeasti hyvältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta