Ristikoru

Löysin Ginasta viime viikolla kauniin ristikoristeisen rannekorun, johon ihastuin samantien. Sain kaveriltani idean teettää samannäköisen rannekorun hopeisena tai ostaa samankaltaisen rannekorun ja lisätä siihen itse ristin. Syksyn aikana olen ostanut muitakin ristikoristeisia koruja ja tykästynyt niihin kovasti. 🙂

Viime viikon liikuntasaldo:
Ma: Kävelylenkki 50min
Ti: Ratsastus 60min
Ke: –
To:-
Pe: Sali 1h20min
La: Sali 1h10min
Su: –

Bad Pipru, en taaskaan ehtinyt treenaamaan niin paljon kuin olisin halunnut!:( Muutaman viikon päästä kiire hellittää, mutta sitä ennen tällä mennään.

pipari

2 vastausta artikkeliin “Ristikoru”

  1. yritin ettii sun vanhoja postauksia siltä ajalta kun alotit treenauksen/laihdutuksen mutta en löytäny? haluisin kysyä et miten sä pääsit alkuun ja miten sait pidttyä pääsi? mä oon aina ollut urheilullinen ja tykkään siitä mutta viime vuosina oon niin repsahtanu. käyn ehkä kerran viikossa jumpassa ja lenkillä, joskus en edes sitäkään. noin viiden vuoden aikana on tullu kiloja lisää noin 10. okei se ei ehkä kuulosta pahalta, 2kg/vuosi mutta se näyttää pahalta. oon 165 pitkä ja painan 64kg. haluaisin painaa 55kg, tosin sillonkaan en vielä olisi ”fit” vaan hoikempi. miten sä siis saat ittes pysymään ruodussa etkä repsahda? mulla menee max.2pv hyvin ja sitten on jo pakko saada suklaata yms. perusruoka mulla on tosi terveellistä mutta noi repsahdukset pilaa kaiken. avauduin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta