Acon sävyttävät huulivoiteet

Videossa suosittelen Acon sävyttäviä ja kosteuttavia huulivoiteita (saatavilla apteekista, hinta noin 3-4 euroa).

pipari

3 vastausta artikkeliin “Acon sävyttävät huulivoiteet”

  1. Minulla on aina ollut hassu pelko;jäädä ”koukkuun” huulirasvaan. Ystäväni läträävät vuoden ympäri huulirasvoillaan ja paniikki iskee kun puikko pääsee loppumaan, huulet kuivumaan. Omat huuleni ovat pahoilla pakkasilla kuivat ja halkeilevat eli pakko turvautua huulivoiteeseen. =( Kiva huomata tällaisia uutuuksia ja ehkäpä minunkaan ei olisi niin vaikeaa levitellä huulirasvaa kun olisi ikäänkuin huulipunan muodossa! =D

  2. Mä ostin tätä pinkkiä tänään, mut ei mulla kyllä juurikaan ees huomaa kun tota laitoin huuliin. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta