Stripes

Kohti kevättä ollaan menossa ja joka kevät raidat tekevät uuden paluun monissa eri väressä. Rakastan raitakuosia, enkä voi vastustaa raitapaitojen ostamista, vaikka kaapeista löytyy sellaisia jo ennestään muutamassa eri värissä ja tyylissä… Vielä kun paitaan yhdistetään ranskan kieli, jota rakastan, niin se on menoa! 🙂
Mulla on lihakset aivan jumissa tämän viikon salitreeneistä, koska sain tällä viikolla tosiaan uudet saliohjelmat. Sen verran rankat treenit on kyseessä, että tulokset on nähtävissä varmaan aika piankin. Ei auta kuin laittaa Ice Powerit jumikohtiin ja toivoa parasta. Huomenna pidän lepopäivän salista, muuten tästä ei tule mitään!
Tää uus farkkuliivi on ollut kovassa käytössä! 😀

Viikon liikuntasaldo:
Ma: –
Ti:-
Ke: Sali 1,5h, treenit 70min
To: Sali 1h20min (jalat)
Pe:-
La: Peli 50min+lämmittely
Su: Sali 1h15min

PS. Hyvä Pekka Haavisto! 🙂

pipari

7 vastausta artikkeliin “Stripes”

  1. Hei, haluisitko tehdä postauksen tästä uudesta treeni ohjelmasta? 🙂

  2. Mirka, hehehhe;) Heti keskiviikkona äänestämään taas Pekua! 😉

    Anonyymi, miks? Mun blogi ei ole mikään treffipalsta.

    Anonyymi, voin toki tehdä!:)

  3. Pakko vihdoin tulla kommentoimaan! En ole koskaan hirveämmin perustanut blogeista, mutta tästä olen tykänny kyllä hirmu paljon! Tykkään sun tyylistä vaatteissa, sisustuksessa ja kosmetiikassa ja toi sun kuntoprojekti on saanut mutkin innostumaan elämään terveellisesti!:) Itselläni myös sama juttu raitapaitojen kanssa:D

  4. Hei en tiedä oletko kertonut joskus, mutta käytätkö jotain proteiinijuomaa tai jotain palautusjuomaa treenin jälkeen? Oon ite alkanut treenaamaan ahkeraan salilla ja mietin pitäiskö sitä jotain jauhetta tai muuta hankkia, mut en sit tiedä onko ne ihan turhia jos syö proteeinipitoisesti muutenkin treenin jälkeen.. aika kalliita kun ovat niin ei opiskelijabudjetilla tekis mieli heittää rahaa hukkaan.. Mutta jos ne oikeesti auttaa saamaan tuloksia nopeammin tai tehostaa palautumista, niin voishan sitä harkita investoivansa.. mitä oot mieltä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta