Nahkatakki+ruutuhuivi ja päivän asu

Kävin eilen pyörähtämässä Cubuksessa ja löysin alennuksesta muutamien farkkujen lisäksi mustan keinonahkatakin. Haluan jossain vaiheessa konjakinruskean ja mustan nahkatakin, mutta toistaiseksi edullinen keinonahka kelpaa. Takki on minulle nyt sopiva, joten hieman jänskää onko se hirveän iso minulle, kun alkaa välikausitakkikelit. Ostin myös tummansiniset, keskisiniset ja mustat pillifarkut. Sovitin myös konjakinruskeaa versiota ja jäin miettimään, että uskaltaisinkohan ostaa sen kevääksi yhden koon pienempänä, kun se pienempi ei mennyt nyt kiinni… Mielestäni minulle kävisi todella hyvin tuon värinen takki, mutta en osaa päättää. Pahoittelut muuten kuvien oudosta valaistuksesta (ja siten huonosta laadusta), en saanut tänään valaistusta millään kohdilleen. 🙁

Keskiviikon päivän asu (uudet rikotut farkut) & Cubuksen takki

Uusi takki!

Päivän asu ilman nahkatakkiaKiinnostaisko ketään ostaa kuvissa näkyvää Hilfigerin ruutuhuivia? Olen käyttänyt sitä vuoden aikana tasan kaksi kertaa ja se on ehkä hyvä merkki siitä, että tämä huivi ei ole minun juttuni. Minulla tulee tästä vähän maskuliiniset vibat ja tykkään enemmän naisellisemmista huiveista. Huivin kunto on uudenveroinen.

pipari

22 vastausta artikkeliin “Nahkatakki+ruutuhuivi ja päivän asu”

 1. Paljonko pyydat huivista ja lahettaisitko ulkomaille?

  Tama sun laihdutus on ihailtavaa…itella viela 10kg ennen haita kesalla, 6kk aikaa -kiitos inspiraatiosta.

  J

 2. J, emmä oikeen tiiä mitä pyytäisin:D Toi huivi makso muistaakseni jotain 70 euroa tms. En tee tolla mitään. :I Voin lähettä ulkomaille, mut eiks postarit olis aika suuret? Oisko worth it?

  Kiitos, mullakin tavotteena laihtua kesäksi 10kg, eli PALJON TSEMPPIÄ MEILLE!! 🙂

 3. siis 10kg vielä!? näytät ainakin noissa pukukoppikuvissa tosi hoikalta! tiiän, ettet halua puhua tarkemmin painoasioista, mutta kai sun BMI on jo enemmän normaaliarvojen alapäässä? joka tapauksessa, looking good!

 4. Onks noi reikäfarkut kans cubuksesta? Näytät jo niin hoikalta, vau 🙂

  -hanna

 5. Anonyymi, mun BMI on normaalipainon rajoissa vielä 10kg jälkeenkin. 🙂 Mun pitusen, eli 171cm normaalipaino on 54-72kg. Aikamoinen haitari, tosta siis arvailemaan paljon painan nyt. 😉

  Ja kiitos!:)

  hanna, kiitos! Eiku noi on Piecesin, ostin noi pari viikkoa sitten alesta. 🙂

 6. Hei Pipari! Voisitko kertoa mitä laukkua käytitkään koulussa? Joskus kerroit asiasta ja se oli sellainen laukku, mihin kansio mahtui. Oliko jokin Longchamp…? Mikähän ”malli” ? Kiitos 🙂

 7. Hyvännäkönen toi konjakkitakki sun päällä! Ja farkut myös! =) Oliks noi siis ihan farkut vai farkkuleggarit? Mä meinana koitin joskus pari vuotta sit Piecesin vastaavanlaisia, mutta ne ei ollut hyvät, mut haluisin vieläkin tollaset rikotut! Onks noissa matala vai korkee vyötärö? 😮

 8. Anonyymi, http://piparinmaailma.blogspot.com/2011/09/lukijatoive-esittelyssa-laukkuni.html tässä postauksessa on esiteltynä kaikki laukkuna. Koulussa käytän yleensä tuota Longchampin vaaleaa nahkalaukkua, johon mahtuu A4 -kansio. Mallin nimeä en muista, mutta toi on Longchampin perusmalli, eli sitä pitäis löytyä jatkuvasti esimerkiksi Stockmannilta, M-Boxista tai Longchampin liikkeistä. 🙂

  Beanna, eiku noi on itseasiassa farkkulegginsit, mikä on kyllä miinusta noille pöksyille, ku haluisin nimenomaan farkut. Mäki haluisin löytää ton väriset rikotut farkut, mut en oo löytäny. Ps I love fashionin Lintu osti joskus Zarasta rikotut farkut, mut en oo nähny nyt siellä sellasia. :/

 9. Joo, okei no sit noi on ehkä ne mitä oon koklannu joskus 😮 Xenialla oli H&M:stä rikotut farkut uusimmassa postauksessa, niiden nettikaupassa oli jotain sit kun kävin kattoo, mut must niis oli vaan pari tollasta rikottuu kohtaa 🙂

 10. Kiinnostaisi huivi, mutta pyydätkö kuinka paljon? Opiskelijalla ei olisi varaa maksaa ihan kauhian paljon. :))

  Saisi kuitenkin hyvän kodin. <3

 11. Näytät jo todella hoikalta! 🙂 Onnea!
  Hassua, kun olen seurannu blogiasi jo muutaman vuoden niin nähdä konkreettisesti kaikki se muutos, mutta tosi hyvää jälkeä on tullu!

 12. hei! miten laitoit hiukset noihin kuviin? tosi kivan näkönen nuttura, jos voisit kertoa tekovaiheet, niin oisin tosi ilonen! 🙂

 13. Täälläkin tavoitteena -10kg kesäksi, eli tsemppiä meille kaikille uurastukseen! 🙂 Nimimerkillä Easydiet-juustokeittoa ryystämässä.. Eka päivä mennyt ok, tosin pelkkä työpaikan (sairaalaruoka) alkoi jo näyttää hyvältä.. 😀

 14. Eikös mittanauha (tai vielä mieluummin peili) olis järkevämpi tapa seurata kehittymistä? Jos nimittäin käyt niinkin paljon salilla kuin olen noiden liikuntalistojen perusteella ymmärtänyt, niin sieltähän voi myös lihaksen muodossa tulla painoa lisää. Tämä siis vinkkinä, jolla itseäkin muistutettiin Jutan sarjassa viimeksi. 🙂

 15. Heippa! Menikö huivi jo?? Jos ei, niin ostaisin sen mielelläni sulta pois 🙂 Voin maksaa puolet ovh:sta eli 35€ ja postit päälle jos tarvitsee lähettää… Heidi

 16. Tiia, kiitos!:)

  Anonyymi, mä oonki miettiny, että huomaako vanhat lukijat selkeän eron. Mutta hyvä näin!:)

  jenni, tsemppiä sulle!! You can do it! 😉

  Anonyymi, lihasta ei tule kuitenkaan niin paljon, että se vaikuttaisi painooni dramaattisesti. 🙂

  Heidi, laita mailia [email protected] niin tehdään kaupat!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta