Megakiiltoa huuliin

Arkena en käytä huulimeikkiä, koska juon jatkuvasti vettä, enkä jaksa lisäillä huulipunaa tai -kiiltoa koko ajan. Nyt löysin kuitenkin sen verran törkeän kiillon omaavan huulikiillon, että se on sisällytettävä joka päiväiseen käyttöön. Kyseessä on Hawaiian Tropicin kosteuttava huulikiilto sävyssä Island Berry. Tämä tulee olemaan ihan täydellinen tuote kesällä, koska suojakerroin on 25! Tuotesarjasta löytyy myös papaijan tuoksuinen huulikiilto, joka täytyy käydä ostamassa joku päivä, se tuoksuu kuulemma vieläkin paremmalta. Island Berry on läpikuultava ja hieman punertava sävyltään ja tuoksuu ihanasti mansikalta (ja kuulemma hunajalta). Kun laitoin kiiltoa ensimmäisen kaverini vain tuijotti huuliani ja ei voinut olla tuijottamatta niitä (kyseessä siis nainen). Eli jos haluat katseenvangitsevat huulet, käy hakemassa omasi Stockmannilta tai Seppälästä! 😉

pipari

6 vastausta artikkeliin “Megakiiltoa huuliin”

 1. Moi 🙂

  Ihan asiaan liittymätön juttu, mutta katselin tossa Nip/tuckia (Muodon vuoksi-tv-sarja) ja huomasin että sinussa on jotenkin tosi paljon samaa kasvoissa kuin sarjassa näyttelevässä Kelly Carlsonissa (Kimber Henry) 🙂 Vaikka hänellä on vaalea lyhyehkö tukka, niin silti teillä on jotenkin tosi samanlaiset kasvonpiirteet 🙂 Ja tämä on ehdottomasti kohteliaisuus! Vaikka kun googlaa Kelly Carlsonin niin ehkä vain joka viidennessä kuvassa sillä on vaatteet päällä… 😀

 2. Oon ihan samaa mieltä kun eka ano! Sussa on todellakin samaa näköä kun kyseisessä mimmissä 🙂

 3. Hei sinähn opiskelet international business -tutkintoa? 🙂 Miten olet viihtynyt opiskella kyseistä tutkintoa ja onko opetus ollut hyvää?

 4. heippa! oon odottanut joka päivä et tulis jo se kyselypostaus! haluaisin ainakin omaan kysymykseeni vastauksen =)

 5. Anonyymi, whaaaat???:D Mun mielestä Kelly on ihan megabeibe ja vaikka mielestäni en muistuta häntä yhtään, niin otan ton ehdottomasti kohteliaisuutena! Yleensä mua on verrattuna tummiin naisiin, joten tää on pikkasen outoa. 🙂 Kiitos!

  Anonyymi, apua, kiitos paljon!!!:D

  Anonyymi, opetus on ollut hyvää, mutta mun pääaine on logistiikka, joka on ei kiinnosta mua yhtään. :/ Muutoin opiskelu on ihan mielenkiintoista, mutta en tykkää opiskella esimerkiksi matematiikkaa tai taloushallintoa. Business law on lemppariaineeni, todella mielenkiintoinen!

  Anonyymi, moips, tein itseasiassa siitä eilen videopostauksen, mutta youtube ei suostunu lataamaan sitä. 🙁 voin tehä sen illalla!

 6. Pakko kirjoittaa vähän tällainen hassuhko kommentti naiselta naiselle, mutta olet kertakaikkiaan aivan häikäisevän kaunis näissä kuvissa!

  – Eräs lukijasi vain

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta