Tehohoitoa kuiville hiuksille

Tilasin jokin aika sitten Lookfantasticista muutaman tehotuotteen kuiville hiuksille ja sain aikaiseksi hakea paketin eilen postista. Paketista löytyi Tigin Fast Fixx -suihke (£11.65), Redkenin uusi All Soft Argan 6 Oil -hoitoseerumi (£16.95), GHD:n Curl Hold -suihke (£12.95) ja Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque (£36.75).  Tarkoituksena oli alunperin tilata Morroccanoil öljyä, mutta suolainen hinta pakotti kokeilemaan Redkenin edullisempaa argan oilia, jonka pitäisi toimia samalla tavalla.

Uudet tuotteet pääsivät tänään testiin ja nyt hiukset tuntuvat ihanan pehmeiltä, mutta aion tehdä tarkemman arvion tuotteiden tehosta erillisessä postauksessa. Vielä en kokeillut GHD:n Curl Hold -suihketta, mutta odotan siltä paljon! Olen käyttänyt Tigin kosteuttavaa ja selvittävää Fast Fixx -suihketta jo vuosien ajan, mutta nyt tuote on uudistettu, tosin lupaavalta vaikuttaa ensimmäisen käyttökokeilun perusteella. Onko teillä kokemusta näistä tuotteista?

Tää biisi on niin karmea, että tää on jo hyvä! 😀 Suomen oma Bieber.

pipari

4 vastausta artikkeliin “Tehohoitoa kuiville hiuksille”

  1. Hei. Opiskelen viimeistä vuotta Rauman kauppiksessa ja aikomus olisi tehdä opinnäytetyötä bloggauksesta. Olisko sulla aikaa osallistua kyselyyn minkä lähetän sähköpostitse? Kysely olisi yksi opinnäytteen lähde. Jos kuulosti mielenkiintoiseltä. Ota yhteyttä muhun sähköpostilla.
    [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta