First day of school

Huomenta päivää!
Hyvinhän tämä kevätlukukausi alkoi, koska istun tällä hetkellä koulun kirjastossa, enkä mennyt vielä tunnille. Minua alkoi ärsyttämään, etten löytänyt oikeaa luokkaa, joten jäin tänne kirjastoon hengailemaan ja menen tunnille vasta ruokkiksen jälkeen, kun kaverinikin tulee. 😀 Olen todella tempperamenttinen ihminen ja hyvä, etten lähtenyt vaan sisustusostoksille ja skipannut koulua kokonaan. Mulla on niin paha asennevamma koulusta tällä hetkellä ja valitettavasti olen itse ainoa, joka pystyy muuttamaan asennettani. Vaikka hoen itselleni ”koulussa on kivaa, koulussa on kivaa, kouluun on kiva mennä”, niin takaraivossani jyskyttää silti ”I hate school, I hate school”. 😀 Onko teillä vinkkejä, miten innostuisin opiskelusta?

Päivän asuna taas ihan basicia, helppoa pukeutumista kouluun. Ostin tuollaisia perus puuvillaneuleita muutamassa eri värissä ja ne kuuluvatkin mielestäni vaatekaapin kulmakiviin. Multa on monta kertaa pyydetty sellaista Vaatekaapin kulmakivet -postausta, mutta yllättäen en sellaista ole saanut vielä aikaiseksi. Voisinkin kirjoittaa sen To do -listalleni, jotta saisin sen joskus toteutettua.

Tosi kiva, että näytän ihan pojalta hiukset kiinni!

Viikon liikuntasaldo:
Ma: Sali 60min
Ti: –
Ke: Sali 1h30min, kävelylenkki 1h30min
To:-
Pe:
Sali 60min
La: Sali 60min
Su:
Sali 70min

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! 🙂

pipari

9 vastausta artikkeliin “First day of school”

 1. Tuttu toi EVVK-tunne mun alemmasta korkeakoulututkinnosta: suoritin sen historiasta ja tajusin heti ekan kk jälkeen, että ei tod oo mun juttu puhumattakaan luokka”kavereista”.

  Koska oon laiska ja jaksoin hätinä lukea historiaan sen yhden pääsykoekirjan, suoritin historiasta kandin hammasta purren ja ajattelin vaan koko ajan että maisteri sitten jostain muusta. Nyt opiskelen Lundin yliopistossa Ruotissa maisteria alalta, josta pääsen myös kaupalliselle puolelle töihin 🙂

  Tunnen monta enkunkieliseks tradenomiks valmistunutta ja tiedän, että se tarjoaa monia ura- ja jatkokoulutusmahdollisuuksia. Se on myös siitä kiva, että valmistuneet pääsee useimmiten töihin, eikä kortistoon kuten humanistipuolella usein käy.

 2. Tiedän ton kouluvitutuksen täysin… Mut mietin, että jos et oo ihan varma mitä tekisit koulun sijaan, niin ehkä siellä sit kandee kärvistellä vielä hetki? Ainaki siihen asti, että oot varma siitä mitä haluat.

  Voithan ehkä koittaa nopeuttaa valmistumista, että pääsisit nopeempaa pois? Moni mun luokkalainen kävi tuon saman BBA-koulutuksen 3 vuodessa kun halusivat jo työelämään.

  Mut mä en ehkä jättäis vielä kesken, korkeakouluopinnot on kuitenki sellanen juttu, mistä voit olla ylpeä aina 🙂

 3. Mulla on ihan sama ongelma yliopiston suhteen. Viimeiset kurssit olisivat jäljellä, mutta kun evvvvk. 😀 Kaikki kurssit ovat vielä jotain tyhmiä tutkimusmenetelmä- tai tilastotiedekursseja..booring 😀

 4. Mitä tahansa haluat ”isona” tehdä, on tuosta tutkinnosta hyötyä – tai ainakaan siitä ei ole haittaa.

  Olet kuitenkin tehnyt jo ison osan, joten ei missään nimessä kannata jättää kesken.

  Jos ei kuitenkaan nappaa, niin ehkä turha yrittää hokea rakastavansa, ehkä enemmänkin hyväksyä, et ei nyt nappaa, mut ”prkl minähän teen itselleni tutkinnon”. Ja samalla voit kypsytellä ajatuksia tulevasta alasta ja mahdollisuuksista.

  Fakta vaan on, että nykypäivänä sen paperin tarvitsee lähes joka työpaikkaan ja koulu on kuitenkin suht nopeasti ohi.

  Eli tsemppiä !

 5. Mulla on toi sama EVVK-fiilis!Mulla ois tällä hetkellä tuhat ja yks tehtävää tekemättä, opinnäytetyö, kirjoitukset, sata koetta+ esseitä… Huhhei.. Ja mä vaan hengaan koneella tai katon telkkaria! Mul on joululoman jälkeinen masennus:D en saa itestäni mitään irti, tahtoisin vaan maata ja kattoa telkkaria, olla koneella, syödä suklaata, saada rahaa ja hoikistua ja treenata samalla? 😀 Impossible is nothing! Näillä mennään.

 6. Ei kaiken tarvi aina olla kivaa. Paljonko sulla on jo koulua käytynä? Toinen vai kolmas vuosi menossa? Paljonko olis jäljellä?

  Olishan ihan tyhmää nyt lopettaa, kun tähän astinen aherrus olis lähinnä hukkaan heitettyä aikaa.

  Kesälomaan on pari kuukautta ja sen nyt kyllä jaksaa jotain vähemmän inspiroivaakin väkisin pakertaa. Kesän jälkeen sulla on niin vähän jäljellä, että olis ihan tyhmää taas lopettaa siinä vaiheessa.

  Ja eikös sulla kohta ala joku harjoittelukin, joka on paljon kivempaa ku koulussa istuminen ja kirjojen lukeminen.

  Jaksaa jaksaa!

 7. Ei millään pahalla, mut susta saa sellasen kuvan et oot saanu kaiken aina tekemättä mitään. Heti kun pitäis ahkeroida niin menee hermot. Mikäpä kiire on valmistua kun työttömänäkin on varaa tollaseen elämäntyyliin..

 8. En valitettavasti osaa antaa sulle mitään järkeviä neuvoja tuon koulumotivaation suhteen kun mullakin on nyt joulun jälkeen ollut samoja ongelmia. Tosin viikonloppu oli todella piristävä ja vähän tuli sellanen olo että eiköhän ne hommat lähde taas etenemään. Jotenkin vaan tuntuu todella takkuiselta aloittaa.

 9. Olen vähän eri mieltä tuosta koulun lopettamisesta kuin muut kommentoineet. Olen itse ollut siinä tilanteessa, että minulla on ollut yksi tutkinto melkein valmis, kun tajusin, etten halua valmistua alalle, jolla työllisyysnäkymät ovat aivan onnettomat. Silloin opintoja olisi ollut vielä vuosi jäljellä. Tein aika nopean ratkaisun ja lopetin opiskelut kesken. Silloin tosin tiesin jo, mitä oikeasti haluan tehdä. Silloin käänsin suunnan kohti haluamaani opiskelupaikkaa, enkä ole kertaakaan katunut, etten tehnyt edellistä tutkintoani valmiiksi. Kaikki sanoivat minulle, ettei kannata lopettaa nyt, mutta olin varma päätöksestäni ja näin sen yhdenkin vuoden vain hukkaan heitettynä, siksi en halunnut enää jatkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta