Terveisiä Tukholmasta!

Moikka ja terveisiä Tukholmasta!
Lähdin maanantaina Tukholman risteilylle ja eilisen vietinkin Ruotissa shoppailen (postaan ostoksista myöhemmin). Tässä muutama random kuva risteilyltä, en viitsinyt ottaa järkkäriä mukaan ottaaekseni turistikuvia, kun aika moni teistäkin on varmasti käynyt Tukholmassa monia kertoja… so nothing new there. Multa muuten just kysyttiin tohon kysymyspostaukseen, että mitä syön jos repsahdan. Noh, alla olevista kuvista  näkee mitä silloin lappaan nassuun, kun sallin itseni syödä herkkuja. Ei siis puhuta mistään ihan pienistä määristä… Kuvissa näkyy siis vain buffetin nacho- ja jälkkärilautaset, ei alkupaloja tai lämmintä ruokaa. 😀 Ja kyllä, noista tulee paha olo ja tollasessa mättämisessä ei ole mitään järkeä, mutta tällä tyylillä mennään ja silti hyviä tuloksia saadaan pitkällä tähtäimellä!

Päivän asu: Huivi/Burberry, pooloneule/Oliver, farkut/HM, säärystimet/Wienilaisesta kojusta, saappaat/Marc by ,Marc Jacobs, laukku/Miu Miu
Saappaat hieman valuneet.. eivät tohdi enää pysyä ylhäällä 😀
Frozen yoghurt

Nachoja noin 100-150g ja juustodippi!

pipari

5 vastausta artikkeliin “Terveisiä Tukholmasta!”

  1. Välillä saa retkahtaa! ei se homma siihen kuitenkaan kaadu. Itse saan vain lisää motiovaatiota siitä, jos olen esim. viikonloppuna ”sortunut” herkuttelemaan. Ja eikös se tee vain hyvää aineenvaihdunnallekin 😉

  2. APUA. Olitko siljalla? Jälkkärilautanen näyttää MIELETTÖMÄN IHANALTA! Inhoon risteilyjä muuten, mut se buffet, se buffet!

  3. Ihana tietää että on muitaki joille uppoo herkkuja kunnon määrä! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta