Lupauksia vuodelle 2012

Olen tällä viikolla miettinyt lupauksia vuodelle 2012 ja tänä vuonna aion toteuttaa seuraavat asiat.

Lupaukset vuodelle 2012

 • Laihdun vuoden aikana 10kg
 • Liikun edelleen säännöllisesti (3-5krt/vko)
 • Syön edelleen terveellisesti ja monipuolisesti
 • Siivoan kerran viikossa kunnolla (apua!)
 • Vietän enemmän aikaa ystävieni kanssa
 • Opettelen menemään aikaisin nukkumaan ja nukun tarpeeksi
 • Juoksen Helsinki City Runin

Pipru on nyt hieman nuhainen, mutta menin silti tänään salille tekemään kevyen treenin. Innostuin kuitenkin treenaamaan normaalia kovemmin, kun kokeilin ensimmäistä kertaa kuvassa näkyvää laitetta. Tällä laitteella voi tehdä esimerkiksi dippejä tai leukoja ja voin kertoa, että nyt on kädet pikkasen hellänä! Tähän laitteeseen aion ehdottomasti tutustua paremmin seuraavalla kerralla ja tulen varmasti sisällyttämään tämän saliohjelmaani, sen verran tehokkaan treenin sain tällä aikaan. 🙂 Tykkääkö joku muu treenata tällä?

Viikon liikuntasaldo
Ma: Sali 60min
Ti: Kiipeily 45min, kävelylenkki 70min
Ke: –
To: Juoksulenkki 40min 
Pe: Kävelylenkki 60min 
La: Sali 50min, kävelylenkki 1h20min, kävelylenkki 2h 
Su: Sali 60min

pipari

4 vastausta artikkeliin “Lupauksia vuodelle 2012”

 1. Mäkin ihastunuin tuohon laitteeseen sen jälkeen kun uskalsin henkilökunnalta mennä kysymään et mitenkäs toimii! Monipuolinen yläkropalle 🙂

 2. Salikortin ajattelin mahdollisesti syksyllä hankkia jos löydän treenikaverin. Minä hommaan itseni aina noloihin tilanteisiin ja niin on käynyt salillakin jonne en siis enää yksin mene! =D Onnistuin jossain laitteessa sullomaan itseni istumaan väärinpäin pääsemättä enää pois ilman apua ja kerran lensin juoksumatoltakin rikottaen samalla kerralla yhden kuntopyöristä! Nyt jo naurattaa mutta, olen melkoinen kohelo välillä ja uskon että löytäisin monta hyvää tapaa väärinkäyttää tuota kuvassa näkyvää vempainta! Hyviä lupauksia olet tehnyt ja ihan realistisiakin. Toivon että onnistut kaikissa tavoitteissasi ja tulen tänne innolla kurkkimaan kuinka sujuu! =)

  -R-

 3. Moikka, löysin sattumalta blogisi ja aloin lueskelemaan vanhoja tekstejäsi. Silmiini pisti sun laihdutusprojekti, ja silmät pyöreänä ihmettelen, että mistä ihmeestä sä aiot pudottaa 10 KILOA? Varsinkin jos/kun treenaat kovilla tehoilla ja tarkoitus on kasvattaa lihasta, niin lihasmassan kasvuhan itsessään tuo jo lisää painoa niin ethän vaan kuihduta itsestäs ruipeloa, vaan toivottavasti tähtäät terveen ja urheilullisen näköiseen kroppaan. Pois siis vaa’alta, ja seuraa ennemmin mittanauhalla tuloksia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta