Kysy!

Multa toivottiin kysymyspostausta, joten jos mieltä askarruttaa jokin asia liittyen Pipruun, niin nyt voi kysyä!:) En kuitenkaan edelleenkään vastaa liian henkilökohtaisiin asioihin (ihmissuhteet, paino jne).

pipari

17 vastausta artikkeliin “Kysy!”

 1. sul on tosi kiva ja tyylikäs blogi! Mikä on sun lempimerkki esim. Vaatteissa? 🙂

 2. minkä pituisia juoksulenkkejä teet, juoksetko kokomatkan? monesti päivässä syöt?:)

 3. En kysy tätä ivallisesti, vaan ihmettelen että miten voit saada 10 kiloa pois tämän vuoden aikana jo valmiiksi hoikasta ja hyvännäköisestö kropasta? Älä anna itsesi laihtua liiaksi, koska se ei ole kaunista. Olet juuri sopiva ja kaunis mielestäni 🙂 tsemppiä!

 4. Miten usein herkuttelet/luistat ruokavaliostasi ja jos herkuttelet niin mitä määriä? (siis esim. karkkia/määrät, hampurilaisateria jne)Hain tässä nyt lähinnä sitä, että jos ”lipsut” niin onko yksi suklaapatukka/pari keksiä sinulle repsahdus vai vasta kokonainen iso karkkipussi/paketti jäätelö tms?

 5. – Kertoisitko siitä, miten torjut mahdollisesti yksinäisyyttä?

  – Millainen on tyypillinen päiväsi?

  – Millainen saliohjelmasi on?

  – Millaisia lenkkejä juokset?

  Tunnut tosi samantyyliselle kuin minä! 🙂

  t. Jiiiii

 6. Miten neuvoisit ”kuntokuuria” aloittelemassa olevaa itsensä motivoimisessa? Erityisesti kun motivaatio tuppaa vaihtelemaan laidasta laitaan? Mikä itsellesi toimi motivaattorina aloittaessasi elämäntapamuutosta?

 7. Miten saat liikunta motivaation pysymään/kestämään?

  Mitä teet vapaa-aikana liikunnan ohella?

  Kiinnostaisi tietää tulevaisuuden haaveistasi, missä ammatissa haluat työskennellä?

  🙂

 8. Mitä asioita pelkäät?
  Ei tarvitse vastata jos liian henk.koht 🙂

  – J

 9. jos ei ole liian henkilökohtaista, niin paljon olet nyt projektisi aikana saanut pudotettua painoa? ei siis tarvi kertoa paljon nyt painat! ja sitten ehkä vähän pöhkö kysymys mmut oletko pitkä? näytät aika pitkältä kuvista 🙂 niin ja sitä vielä, että millä kengillä juokset ulkona ettet kaadu kun on pakkasta? onks sulla siis ihan jotku talvijuoksukengät vai jotkut nastat lenkkareissa? 😀

 10. Muakin kiinnostaa sun oikea nimi, etunimikin riittää. Tai siis oon miettiny oikeesti, että voiko sun nimi olla Pipari? 😀

 11. Miten J on kommentoinut laihtumistasi? alkaako jo vanha suola janottaa kun sulla on kohta unelmakroppa 😀 heh no eii..

  Koska on tulossa taas ”avautumispostauksia”, ne on ihan parhaita! 😀

  ja haluan sanoa mikä mun mielestä sun blogissa on parasta, se että kerrot täällä myös ikävistä asioista, että välillä masentaa ja v*tuttaa. Monessa muussa blogissa on aina elämä niin ihanaa, ja mahtavaa! Jatka samaan malliin, Go pipru!

  t. vakkari lukija

 12. Hei vakkari lukija, mun oli pakko vastata tähän sun kysymykseen jo nyt, sen verran härski oli. 😀

  Ei olla J:n kanssa enää ikinä palaamassa yhteen, ollaan ystäviä. Tuskinpa se haluais palata mun kanssa yhteen, vaikka olisin Victoria’s Secret malli, sen verran erilaisia ollaan nykyään, ettei voitais seurustella! Ja sama toiste päin!

  Avautumispostauksia tulee joskus joo, seuraavaks koulusta. Mutta oon nykyään tosi varovainen mitä kirjotan, koska en tiedä ketä tätä blogia lukee.

 13. Et varmaan kerro kilomääriä, niin kysymäpä siis että montako vaatekokoa olet onnistunut pudottamaan? 🙂
  Ihailen sun motivaatiota! Mulla kans tavoitteeba saada timmi ja suht lihaksikas vartalo, semmoinen tikkulaihuus ei todeklllakaan ole kaunista!

 14. Oletko koskaan osallistunut GoFatGo haasteeseen? Jos et niin miksi et? Ja jos olet niin miksi et nyt osallistu? Itselläni ainakin olen todennut sen ihan maailman parhaaksi tavaksi laihduttaa ja kiinteytyä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta