Punaiset kynnet jouluksi

Viimeisen kuukauden ajana olen lakannut kynsiä ainoastaan punaiseksi, mutta jotta kynteni eivät aina olisi saman näköiset, vaihtelen punaisen eri sävyjä. Minulta löytyy punaisia lakkoja monessa eri sävyssä ja kaikki ovat omalla tavallaan kauniita. Lemppari glitterlakoista on kuitenkin Mavalan Tobago ja mattalakoista lemppari on Diorin Red Royalty. Kynteni ja kynsinauhani ovat todella huonossa kunnossa, vaikka käytän lukuisia ravintolisiä, enkä tiedä mitä niille tekisin. 🙁 Olen harkinnut omien kynsien vahvistusta/geelausta ja toivoisinkin teiltä kokemuksia siitä jos vaan löytyy! Rakennekynsistä en pidä, mutta olen harkinnut niitäkin, kun omat kynnet ovat niin epäsiistit a niitä täytyy lakata päivittäin.

Mattalakat

Glitterlakat

pipari

10 vastausta artikkeliin “Punaiset kynnet jouluksi”

  1. Suosittelen huonokuntoisille kynsinauhoille Lushin Lemony Flutter -kynsinauharasvaa! Aivan huipputuote! Omat kynsinauhani ovat sen ansiosta talvellakin todella hyvässä kunnossa! Samaista rasvaa voi käyttää myös kuiviin kyynär- ja kantapäihin ja todella pieni määrä riittää 🙂 Uskon, että tämä parantaa myös kynsien kuntoa, sillä se sisältää niin paljon hyviä öljyjä. Tsekkaa Lushin sivut! 🙂 Ihanaa joulua!

  2. Kokeileppa Mavalanin Scientifique Nail Hardeneria, ihan huippu tuote! Sillä saa kynsistä vahvemmat ja ei lohkeilevat. 🙂

  3. Suosittelen kyllä omien kynsien geelaamista, itselläni on ollut geelikynnet muutaman vuoden ajan.. on mukavaa kun kynnet ovat aina siistit ja kestävät (ei lohkeilua) omat kynteni sekä kynsinauhani kun ovat aika järkyttävää tekoa…

  4. Geelit voi vetää oman kynnen päälle ilman että vetää överiksi pituuden kanssa ja sitten omaa kynttä oi kasvatella ihan rauhassa. Mä oon tehnyt näin ja on kyllä ihanaa kun kädet on koko ajan siistit 🙂

  5. Itse olen huomannut kynsilakan jatkuvan käytön vain pahentavan kynsien ja kynsinauhojen kuntoa – nykyään laitan lakkaa vain erikoistilaisuuksiin. Tosin aina silloinkin lakan käytön jälkeen kynnet ovat kuivat ja lohkeavat samantien. Kun en käytä kynsissä MITÄÄN, ne kasvavat ja pysyvät nätteinä. Tämäkin lienee henkilökohtaista 😮

  6. Itse olen huomannut kynsilakkojen jatkuvan käytön vain huonontavan kynsien ja kynsinauhojen kuntoa. Siksi käytänkin lakkaa vain erikoistapauksissa, vaikka heti yksittäisen lakkauskerrankin jälkeen kynnet lohkeavat ja kuivuvat… Jos en käytä kynsissä MITÄÄN, ne kasvavat kestäviksi ja ovat terveen kiiltävät. Tämäkin on tietysti henkilökohtaista 😮

  7. Ootko kokeillut kynsiöljyä? Mä itse käytän satunnaisesti Essien apricot oil (tms), ja silloin kun käytän sitä säännöllisesti niin kynnet ja kynsinauhat on ihan loistavassa kunnossa. Parantaa siis sekä kynsinauhojen kuntoa että kosteuttaa kynttä, nii ettei se turhaan lohkeile.

  8. itse ostin gina tricotista formula one sävyisen kynsilakan, aivan ihana !! en halua ees muun punaisen sävyjä kokeilla, tämä on saman värinen huulipunani kanssa. huomasin kyllä että kunnon aluslakkaa pitää laittaa niin väri pysyy siistinä ja ”lohkeilematta” kynnessä ainakin viikon:) suosittelen kokeilemaan.

  9. Voi ei mäkin olen hirmuinen kynsilakkahamsteri. Nyt kun taas hankkiuduin akryyleistä eroon, niin ei ole mitään oikeeta syytä edes olla ostamatta 😀 Viininpunainen on kyllä just tällä hetkellä ihan lemppareita!

  10. Itse en kyllä suosittele omien kynsien geelausta, jos yhtään aikoo tehdä mitään ruumiillisempaa työtä missä käpäliä täytyy tunkea minne sattuu. Mulla napsahti niiden avulla omatkin kynnet halki syvältä asti vaikka vietin ”vain” työpaikan pikkujouluja… En ole tosin ihan varma mitä tein että sain tällaista tuhoa aikaseksi 😀 Taisi kaksi kynttä pysyä ehjänä, muita särkee nyt jatkuvasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta