Joulukalenteri ja Hot Coolit

Meillä on siskoni kanssa molemmilla Villeroy & Bochin puiset joulukalenterit, jotka olemme täyttäneet toisillemme parina viime vuonna. Emme halua täyttää luukkuja pelkillä suklailla, joten jotkut luukut ovat tyhjiä, mutta silloin saakin avata pienen paketin! Tähän asti olen saanut mm. lahjakortin, korvikset, teetä, Muumi-heijastimen, maustepurkkeja, lottokupongin (ei voittoa, buuu!) ja nyt sain Iittalan Hot Cool -lasit, joita siskoni on kerännyt minulle aikaisemminkin pinkkinä ja mustana. Emme ole perheen kanssa ostaneet toisillemme joululahjoja enää pariin viimeiseen vuoteen, mutta tällä tavalla voimme siskoni kanssa hieman kiertää tätä joululahjasääntöä. 😉

Glögihetki kynttilänvalossa <3

pipari

Yksi vastaus artikkeliin “Joulukalenteri ja Hot Coolit”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta