Hemmottelua arkeen

Sain Yves Rocherilta testattavaksi Tradition de Hammam  -tuotesarjan argan balsamin (vartalovoide, 16.50€), kuorinta-aineen (13.50€) ja suihkuöljyn (8€). Kaikki tuotteet sisältävät arganöljyä, joka sisältää iholle tärkeää E-vitamiinia, rasvahappoja ja antioksidantteja. Olen ehtinyt käyttää tuotteita muutaman kerran ja olen ihastunut tähän tuotesarjaan, vaikka pelkäsinkin, etten pitäisi ”itämaisista” kosmetiikkatuotteista niiden voimakkaiden tuoksujen vuoksi. Itämaisille kosmetiikkatuotteille tyypillinen tuoksu ei ole häiritsevä näissä tuotteissa ja tuoksut ovat pikemminkin pehmeitä ja mandariinimaisia. Ainoastaan vartalovoiteen tuoksu ei ole minulle mieluinen, mutta on onneksi mieto.

Suosittelen lämpimästi koko tuotesarjaa hemmotteluhoitona, sillä käytettyäni kuorintavoidetta, suihkuöljyä ja vartalovoidetta ihoni tuntui silkin pehmeältä ja uudistuneelta. Tällainen lahjapakkaus olisi hyvä lahjaidea kenelle tahansa naiselle. 🙂 Kaikki tuotteet saatavilla Yves Rocherin nettikaupasta ja suosittelen esimerkiksi lahjapakkausta (12.90€), jossa tulee minikoot kaikista tuotteista.


”Arganöljy tunnetaan ihoa hellivistä ominaisuuksistaan.
Se onkin itämaisten naisten kauneuden tarkoin vaalittu salaisuus. Arganin hedelmät kuivatetaan auringossa, hedelmäliha irrotetaan ja siemenet kerätään talteen. Öljy puristetaan Marokossa vielä nykyäänkin käsityönä täysin luonnonmukaisin menetelmin. Yves Rocher’n tutkijat ovat valinneet tuotesarjaan tämän öljyn, jotta saisit nauttia kaikista sen uudistavista ja hoitavista ominaisuuksista luonnollisessa muodossa.”

Tästä ostoksille:

pipari

2 vastausta artikkeliin “Hemmottelua arkeen”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta