Vaatekaapin kulmakivi: Musta huivi

Hävitin mustan cashmerepashminani noin vuosi sitten ja olen metsästänyt vastaavaa siitä lähtien. Valitettavasti sellaista ei ole tullut vastaan edes ulkomaanmatkoilta, joten päätin tyytyä johonkin vaihtoehtoon. En tiedä miten olen pärjännyt lähes vuoden ilman mustaa huivia, se kun sopii asuun kuin asuun ja tykkään käyttää huiveja päivittäin. J kävi ulkomailla vähän aika sitten ja tilasin häneltä lentoaseman Tie Rackista mustan silkki-villahuivin, koska arvasin sieltä löytyvän laadukkaita huiveja. Huivi on ihanan pehmeä  ja laskeutuu tyylikkäästi, Pipru likes! 🙂 Mielestäni musta huivi tai pashmina on yksi vaatekaapin kulmakivistä ja jokaisella naisella tulisi olla sellainen. Kannattaa valita hengittävä huivi ja suosia laadukkaita luonnonmateriaaleja (cashmere, silkki, villa, puuvilla) ja välttää keino- tai muuntokuituja, kuten usein käytettyä viskoosia, joka rypistyy helposti ja ei hengitä.

Löytyykö teiltä mustaa huivia? 🙂

pipari

3 vastausta artikkeliin “Vaatekaapin kulmakivi: Musta huivi”

  1. Eipä löydy kaapista mustaa huivia, eikä tule löytymäänkään. Mustahiuksisena koen, että en halua pitää mustaa kasvojeni läheisyydessä. Mielestäni tulee niin synkän näköinen kokonaisuus kun on tummat hiukset ja tumma kaulahuivi..

    Mutta muunvärisiä huiveja löytyy sitten senkin edestä 😀

  2. kauniin näköinen huivi! 🙂 omasta kaapistani löytyy musta villahuivi, tosin olen ajatellut hankkia jonkin muun värisen, esim. valkoisen, harmaan tai ruskean, sillä takkini (minkä kanssa käytän sitä) on musta ja kengät mustat, joten olen nyt melkeinpä päästä varpaisiin mustissa! 😀

  3. Anonyymi, mulla on itsellä mustat hiukset, mutta tykkään silti käyttää mustaa huivia. 🙂

    Erica, no kannattaa hankkia ehdottomasti jonkin muunkin värinen huivi! Pitäisköhän mun lahjoittaa sulle joku mun huiveista, kun niitä riittää ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta