Rusinan joulujuhla

Heipsan!
Arvatkaas kenellĂ€ alkoi loma? 🙂 No Piprulla tietenkin! Aamulla ennen viimeistĂ€ koetta menin rRusinan muskarin joulujuhlaan. Pienet tontut soittivat ja tanssivat oikein hienosti ja kaikki olivat todella suloisia. Muistan Rusinan edellisen joulujuhlan vielĂ€ kun eilisen, silloin hĂ€n oli vasta puolivuotias ja niin liikuttava ”esiintyessÀÀn”! Huh huh miten nopeasti aika menee, Rusinakin on jo iso poika!

Joulujuhlan jĂ€lkeen suunnistin koululle ja tein espanjan kokeen, joka meni ihan ok ottaen huomioon, etten lukenut siihen kuin kaksi tuntia. Nyt sain huokaistua helpotuksesta, sillĂ€ kaikki kokeet ovat ohi ja joululoma on virallisesti alkanut jippii! Viikonlopun aikana pitÀÀ vielĂ€ kuitenkin kirjoittaa ruotsin essee ja tehdĂ€ yksi toinen tehtĂ€vĂ€, mutta sitten voin unohtaa kaikki koulujutut kuukaudeksi. Haluisiko muuten joku tehdĂ€ minulle 200 sanan ruotsin esseen (aihe on vapaa)?:D Pipru on laiska! Ajattelin kirjoittaa esseen tyyliin ”Jag har tvĂ„ katten. Mina katten heter Mini och Nasu.” Toikin meni jo varmaan vÀÀrin. 😀

Rusina ja wannabe tyttöystÀvÀ (Rusina ei lÀmmennyt)
rRusinan tekemÀ taideteos awww
Joulunajan kunniaksi kiedoin kaulaan punaisen pashminan ja laitoin punaisen vyön
Yritin saada vyön kuvaan 😀


Hauskaa viikonloppua ja hyvÀÀ joulun odotusta!


pipari

7 vastausta artikkeliin “Rusinan joulujuhla”

  1. Kirjota suomeks nii voin kÀÀntÀÀ sen minuutissa 😀 T: suomenruottalainen

  2. lindam, jeeee kiitos!:D Vai ootko joku pimee ja laitat sinne tahalleen kirjotusvirheitÀ ja sitten opettaja nauraa mulle ja saan hylÀtyn? :'(

    😀 Miten mĂ€ saan suhun yhteyden?:D

  3. Joo itseki oon suomenruotsalainen, mutta valitettavasti mullakin alko LOMA enkÀ aio liikuttaa evÀÀkÀÀn:D

    Mutta se verran ettÀ se on, jag har tvÄ katter;p

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
TykkÀÀ jutusta