Synttäriasua ja perheongelmia

EDIT!
Poistin tähän kuuluvan tekstin perheenjäsenteni pyynnöstä, mutta tässä kuitenkin asu, joka oli päällä isäni 60-vuotis syntymäpäivillä.

Kauluspaita/Gant, hame/Rut m.fl, sukkikset/Benetton

pipari

17 vastausta artikkeliin “Synttäriasua ja perheongelmia”

 1. Kuulostaa kauhealta tuo isäsi uusi nainen! Tai siis mitä hän on aikaisemmin tehnyt: pyytänyt vaihdattamaan lukot ja kieltänyt lasten kuvat ?? :O WHAT?

  Eikö teidän isä haluaisi tulla moikkaamaan teitä TEILLE, jotta teidän ei tarvitsisi mennä hänen luoksensa ja nähdä ihmisiä joita ette välttämättä halua nähdä.

 2. Mutta pakko kysyä jotain pinnallisempaakin:D Eli mitä meikkivoidetta käytät ja mitä sävyä? Ihosi näyttää super hyvälle tuossa alimmassa kuvassa!!!

 3. Kiva juttu kun kuitenkin kirjoitit asiasta 🙂 Nousi kyllä karvat jotenkin pystyyn. Omat vanhempani erosivat keväällä ja vaikka olen jo pari vuotta asunut omillani ja olen ainakin iältäni aikuinen, niin oli se silti aika kova pala ja on sitä edelleen.

 4. Mä ymmärrän sua erittäin hyvin! Mun isän uusi vaimo ei myöskään ole koskaan pitänyt meistä lapsista ja olenkin isääni tavannut nuorempana vain autossa. Hän kyyditsi aamuisin kouluun ennen töihin menoaan, jotta saimme olla hetken yhdessä. Isäni on mulle erittäin rakas ja haluaisin viettää hänen kanssaa aikaa (tähän väliin mainittava ettei isäni ja äitini onneksi ole tehnyt uusien puolisoidensa kanssa lapsia sillä en olisi kestänyt sitä). Isäni on käynyt luonamme kylässä vain pari kertaa ja vaikka pyytämällä pyytää, jokin (kukahan..) estää häntä aina tulemasta. Nämä on vaikeita asioita ja useasti lapset joutuu kärsimään.

 5. mulla tuli jotenkin tosi paha mieli sun puolesta, kyyneleet vaan valuu pitkin poskia ja ei ole ede se aika kuukaudesta. voi pipru<3

 6. Voi kulta 🙁
  Kiitos näin avoimesta postauksesta. Vaikka en tiedä kaikkia yksityiskohtia, toimisin itse täysin samoin <3 myöskin hyvin herkkänä ihmisenä… Jaksamisia sulle edelleenkin!

 7. Hieno kirjoitus, Pipru! 🙂 En osaa muuta sanoa, mutta tosi kiva kuulla, että olet huomannut henkisen kasvusi myös itse.

 8. Näin anonyymina on helppo kommentoida, voi mikä raukkis olen 😀 No, silti: Hankalia perhesuhteita… kelläpä niitä ei olisi. Miksi suhtauduit niin negatiivisesti näitä isäsi vaimon lapsia kohtaan, ts. olivatko hekin tehneet jotain ikävää sinulle vai vihasitko heitä ihan pelkän olemassaolon vuoksi? Hienoa, että olet havainnut itsessäsi kasvua ja käyttäydyit ystävällisesti nyt 🙂 Ja tämän kommentin tarkoitus ei ollut sitten missään nimessä loukata sinua, Pipari. Minusta olet rohkea pohtiessasi vaikeitakin asioita!

 9. Voi Pipru, toivotan sinulle paljon iloa! Olet todella kokenut vaikeita asioita ja kiitos todella paljon, että jaoit asian, vaikka se varmasti on tuntunut vaikealta. Mutta vaikka olet joutunut kokemaan tuollaista kohtelua, niin silti (tai sen johdosta) sinusta on tullut niin ihastuttava ja kypsä nuori nainen. kiitos kovasti blogistasi, olen jo pidemmän aikaa lueskellut kirjoituksiasi ja piristät päivääni 🙂

 10. Osin samanlaisista perhesuhdeongelmista kärsivänä osaan samaistua erityisesti ristiriitaisiin tunteisiisi hyvin. On vaikeaa, jos rakkaan perheenjäsenen kanssa suhde on solmussa vanhempien eron jälkeen. Kiitos, että julkaisit tämän. On tavallaan ihanan helpottavaa lukea, että ei se muillakaan aina niin yksiselkoista ole. Varsinkin kun itsekin olen ”hieman liian” herkkä ihminen. 🙂

 11. Kauhealta kuullostaa 🙁 Jaksamisia ja kiva kun pystyit kirjoittamaan näinkin arasta asiasta 🙂

 12. siis noita tuollaisia ”pahoja äitipuolia” on siis ihan oikeesti olemassa?! miten joku voi rakastua toiseen niin sokeasti, että taipuu tuon tyylisiin (lukonvaihtamiset jne) temppuihin tehden ne omia lapsiaan vastaan? en käsitä. 🙁 oletko siis nykyisin jonkinlaisissa kohteliaissa väleissä isäsi vaimon kanssa?

 13. Luin tän kans tänään ja tuli tosi paha mieli 🙁 Mutta oikeestaan hyvä vaan että poistit…saitpahan kuitenkin vähän purkaa sitä asiaa kirjottamalla sen.

 14. kiva että avasit vähän sitä sun ”oikeetakin” elämää. muutoin kun sun blogia lukee, niin tuntuu että oot vaan robotti joka suorittaa kaikki asiat elämässä eikä oo ”tunteita” mut hyvä et niitäkin näköjää sinultaki löytyy 🙂 sain susta paljon pehmeämmän kuvan.

 15. Anonyymi, onneksi nuo ajat ovat jo takana ja nykyään tulemme toimeen keskenämme esimerkiksi sukujuhlissa!

  Anonyymi, tossa oon sekottanu Dior Skin Nude -meikkivoidetta (sävy 400 tai 04, en muista tarkalleen) ja Lumenen hohtavaa voidetta (Sun Radiance niminen muistaakseni?) sävyssä Honey Glow. 🙂

  Nanna, no varmasti vanhempien ero on kova pala, oli sitten lapsi tai aikuinen. :/ Jaksamista sulle!

  Janet, voi ei, toi autokyyti juttu kuulosti tosi surulliselta. 🙁 Onneksi on hengenheimolaisia näissä asioissa! Tällaiset asiat ovat kyllä todella ikäviä ja pistävät miettimään etenkin näin joulun aikaan.

  Anonyymi, mua alko itkettää sillon, kun luin ton kommentin, että sua oli alkanu itkettämään. nyt mua lähinnä naurattaa tällanen naisten volottaminen. 😀 naiset on ihan yliherkkiä!

  Anonyymi, kiitos tuesta! Tällaiset kommentit merkitsevät todella paljon. Vaikka en voikkaan kertoa teille kaikkea, niin on mahtavaa, että voin jakaa teille edes joitakin asioita! <3

  Anonyymi, on tosiaan mukava huomata itsessään kasvua ja muutoksia, se ei ole koskaan pahitteeksi!:)

  Anonyymi, no aikaisemmin vihasin heitä tosiaan vain heidän olemassaolon vuoksi, mutta myös siksi, että he olivat viettäneet aikaa isäni kanssa. Kyse ei ole mustasukkaisuudesta tai kateudesta, mutta minua vaan inhotti ajatus, että isäni vietti kaksoiselämää toisen perheen kanssa.

  Heidi, tällaiset kokemukset vain vahvistavat ja ainakin tiedän itse olla toistamatta muiden virheitä! Koettelemukset ja pettymykset ovat tehneet minusta vain paremman ja rehellinen ihmisen, joka ei voisi koskaan tehdä toiselle ihmisille mitään tuollaista. Jotain ”positiivistakin” siis tästäkin aiheutui!

  Laura, varmaan harvassa perheessä ei ole tämänkaltaisia ongelmia, ovat aika yleisiä etenkin nykyään. Jaksamista myös sinulle!:)

  Anonyymi, kiitos tuesta!:)

  rReija, juu…

  Anonyymi, kyllä on olemassa! Onneksi olen aikuistunut ja olen häntä kohtaan kohtelias ja asiallinen! Ei ole mitään hyötyä ole itse pahansuopa tai asiaton, koska silloin vain levittää negatiivisuutta eteenpäin.

  Anonyymi, jeps

  Oona, joo:/ Mun oli parempi poistaa toi teksti, koska en halua sukulaisteni tai asianomaisten lukevan sitä. Bloggaaminen on välillä turhauttavaa, kun pitää miettiä hirveästi mitä voi julkaista…

  Anonyymi, no olen kaukana robotista! Vaikka yritän pitää suht neutraalia blogia, niin eiköhän rivien välistä paista mun todellinen luonne. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta