Asianajaja Pipru

Moikka!
Mulla tulee taas ihanan pitkä yö ja rytmi on aivan sekaisin. Teen tässä koneella montaa asiaa samaan aikaan ja välillä tulee mietittyä, että onko oikeasti ihan pakko AINA jättää kaikki viime tippaan? Samalla kun teen näitä tärkeämpiä asioita, jyskyttää mielessä blogi ja poden huonoa omatuntoa blogitauoista. Toisaalta blogin kirjoittaminen ja tähän maailmaan uppoutuminen rentouttaa ja saan hetkeksi ajatukset muualle. Nyt pitäisi tosiaan tsempata vielä tämä viikko ja jaksaa puurtaa koulutehtävien ja kokeiden parissa. Huomasin muuten tänään katsoessani peiliin, että näytän vanhalta. Minulla on aina ollut tummat silmänaluset ja silmäpussit, mutta muutaman tunnin unet tekevät minusta vieläkin väsyneemmän, turvonneemman ja vanhemman näköisen. 🙁 Kiitos tästä 24 vuoden ikäkriisistä!

Tänään oli mukava päivä koulussa, kun ”leikittiin” juristeja Trade Law -kurssilla ja tunsin itseni tietenkin todella tärkeäksi. 😉 Meidän piti pukeutua simulaatiota varten asianmukaisesti ja vaikka en pukeutunutkaan tyypilliseen jakkupukuun, oli asuni mielestäni kuitenkin siisti. Mielestäni tämän tyyppiset simulaatio -tehtävät ovat todella mielenkiintoisia, vaikka vaativatkin paljon taustatyötä, eivätkä todellakaan ole helppoja.

Neuletakki/Montego, pusero/Vero Moda, hame/Rut m.fl, sukkikset/Benetton, saappaat/Ash, rannekoru/Dazzling (mä kuulun Dazzling Ladies -ryhmään ;D)

Väsy-Pipru

Viime viikon liikuntasaldo:
Ma:
Ti: Kävelylenkki 50min
Ke: Treenit 1h20min
To: Vatsa-pakarajumppa 30min
Pe: Sali 45min
La:
Su: Sali 60min

 Sain kun sainkin itseni viime viikolla salille ja kuten moni teistä sanoi, ei se salilla treenaaminen tuntunut niin pahalta sitten, kun sinne meni! Nyt vaan pitää saada salitreeni takaisin osaksi rutiinia, niin enköhän saa itseni kuntoon kesään mennessä. Tammikuussa on muuten seuraavat kuntotestaukset, joten ne hieman jännittävät, mutta onneksi 1,5 kuukaudessa ehtii vielä nostaa kuntoa. 😉

PS. Tämänkin postauksen tekemiseen meni noin 1,5 tuntia, vaikka tämä vaikuttaakin nopeasti hutaistulta. Kuvien muokkaamiseen (valotus, rajaus) ja valitsemiseen sekä tekstin kirjoittamiseen menee yllättävän paljon aikaa, joten toivottavasti siellä ruudun toisella puolella ymmärrätte jos joskus täällä blogin puolella on vähän hiljaisempaa. :I

pipari

4 vastausta artikkeliin “Asianajaja Pipru”

  1. Voi Pipari, älä tätä blogia murehdi ja ainakin omasta mielestäni postailet useinkin ottaen huomioon kouluhommasi ja muut 🙂 Postailet sitten enemmän kun aikaa on ja kiire hellittää 🙂 Olen itse pitkään miettinyt blogin kirjoittamista, se kun vaikuttaa ihan mukavalta puuhalta, mutta eilenkin rustailin tekstiä gradu- seminaariin koululla lähes puoleen yöhön joten jätetään suosiolla se blogin perustaminen valmistumisen jälkeiseen elämään.. 🙂 Tsemppiä sinne!!!

  2. mukava postaus! 🙂 Ei haittaa, vaikka joskus olisikin postaustaukoa, arvostan todella paljon, että yleensä jaksat opiskelun ohella tehdä postauksia myös arkisin. Tsemppiä sulle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta