Päivän asu

Heips!
Olen juuri menossa nukkumaan ja nyt kyllä väsyttää, kun takana on piiitkä päivä. Tänään vietin neljänsiä pikkujouluja ja huomenna pitäisi vielä juhlia isän syntymäpäiviä. Eipä mulla muuta, tässä päivän tylsähkö asu, illaksi vaihdoin tonttuasun (väsynyt naama piti sensuroida).

pipari

2 vastausta artikkeliin “Päivän asu”

  1. Heippa!
    Luin vanhoista postauksistasi Burberry Duffel takista , jonka ostit stockalta viime vuoden puolella. Mitä olet tykännyt takista? Itselläni on french connectionin saman mallinen ulkonäöltään mutta villaa on vain 59% ja loput jotain muuta:D Olen harkinnut samanlaisen Burberryn takin ostoa, onko laatu sinusta brändinsä arvoinen? Kestääkö käytöä hyvin, ja onko tarpeeksi lämmin suomen talviolosuhteissa ? Kiitän vastauksesta etukäteen! 🙂

  2. aileenj, todella hyvälaatuinen takki! Villa oli toki lämmin, mutta pahimmilla pakkasilla täytyi käyttää toppatakkia. Jos vaan on pistää 500-700 euroa Burberryn villakangastakkiin, niin on ehdottomasti investoinnin arvoinen. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta