Watch out!

Minua pyydettiin esittelemään kelloni ja tässäpä ne sitten olisivat kaikessa komeudessaan. Ensimmäisenä on esittelyssä siskolta valmistujaislahjaksi saamani Emporio Armanin kello tummanruskealla nahkarannekkeella. Kello on malliltaan hyvin klassinen ja sopii siistiin lookkiin, mutta menee yllättävän hyvin myös rennommassa ruutupaita -lookissa.

Saanko esitellä murheenkryynini – Calvin Kleinin korumainen kello, joka on kokenut kovia ja on siten tällä hetkellä ríkki. En tiedä olisiko jollain korusepällä ylimääräisiä osia, jotta kello saataisiin kuntoon, koska mielelläni edelleen käyttäisin tätä. Tämän ostin noin seitsemän vuotta sitten Hulluilta Päiviltä ja en muuten ollut ainoa – tämä kello oli (valitettavasti) todella suosittu joskus vuosina 2004-2006.

Kolmas kelloni on myöskin Calvin Kleinin ja malliltaan kaikista siroin ja naisellisin näistä kolmesta. Tykkään käyttää tätä kelloa hieman siistimpien vaatteiden kanssa ja vaikka kultaiset asusteet eivät ole suosikkejani, pidän silti tästä kellosta.

Kaipaisin näiden kellojen lisäksi siroa, hopeista kelloa, joka sopisi asun kuin asun kanssa. Jos saisin valita minkä kellon tahansa, valitsisin varmasti valkokultaisen, ajattoman mallin. Nyt puhutaan kuitenkin jo jostain Patek Philippen ja Rolexin hintaluokan kelloista, joten taidan jättää ne vielä toistaiseksi haavelistalle. 😉

Valkokultaa ja timantteja – kyllä kiitos! (Kuva napattu Cartier.com)

Minkälainen kello on teidän mieleen?

pipari

2 vastausta artikkeliin “Watch out!”

  1. Minulla on tuo sama, hopeanvärinen Calvin Kleinin kello. Se on kyllä kaunis ja ajaton, mutta sen lukko on mielestäni huono. Kello on ihan pikkuisen löysä ranteessani, mutta siitä ei voi enää napata yhtä palaa pois, sitten se olisi jo pieni. Kun se on vähän isona ranteessa, lukko aukeaa tosi helposti. Olen kerran metsästänyt pudonnutta kelloani ympäri Helsinkiä, ja onneksi se löytyi Engelin lattialta!

    Tuo Cartier on muuten upea, samanlainen minullekin! 🙂

  2. oiii tuo ensimmäinen on kyllä todella tyylikäs! noista kelloista reilusti eniten mun silmää mielytää kyllä! 🙂 onko tuossa tuon nahkahihnan kanssa ollu mitään ongelmaa? mikä näistä on se sun oma ”lemppari”? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta