Kylpyhuoneen kärry

Tarvitsisin lisätilaa kylpyhuoneeseen, mutta en ole löytänyt mistään tyylikkäitä kärryjä. Ainoat ok kärryt löysin Kodin Ykkösestä, tosin nekin ovat liian matalia ja muovisia makuuni. Ikeassa olisi puinen kärry, mutta siihen pitäisi ostaa erikseen koreja, eikä se toisi riittävästi säilytystilaa. Mistä löytäisin kivan kärryn vai tyydynkö johonkin näihin?

Ikea Molger -kärry 59€
pipari

4 vastausta artikkeliin “Kylpyhuoneen kärry”

  1. Näin yhdessä Saksan design-hotellissa todella tyylikkään kylpyhuoneeseen tarkoitetun hyllyn. Yllätys oli suuri, kun syksyllä surffailin netissä ja löysin hyllyn Ikean sivuilta. Hylly on mielestäni tyylikkäämpi livenä kuin kuvissa, joten kannattaa käydä katsomassa, jos on muutenkin käyntiä Ikeassa 🙂

    http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/10093763/

    -Tiina

  2. Hei! Löysitkö koskaan sopivaa kärryä? Itsellä sama tilanne nyt edessä ja googlen haulla löysin blogisi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta