Iittala Ateenan aamu

Kävin tällä viikolla Iittalan myymälässä ja bongasin ihanan uutuuden, roikkuvan lasikoristeen nimeltä ”Ateenan aamu”. Pidän Iittalan pelkistetystä designista ja yllättäen tämäkin löysi heti paikkansa Piprun sydämestä. Kolmen lasikoristeen setti maksaa 99 euroa, mikä ei ole mielestäni kauhean paha hinta, kun ottaa huomioon, ettei koriste-esine pääse edes kulumaan. Jos (ja kun) ostan tämän ihanuuden, aion ripustaa sen ikkunaani vasten, tosin lasi lasia vasten saattaa näyttää vähän pliisulta. Mitäs te tykkäätte? Tämä olisi muuten loistava joululahjaidea sisustusintoilijalle!

Kuva lainattu

 Lasikoristeet tulisivat roikkumaan tuohon ison ikkunan edustalle sydänlyhdyn tilalle:)

pipari

2 vastausta artikkeliin “Iittala Ateenan aamu”

  1. Hei!

    Ihana kattolamppu! Saako udella, että mistä ostettu? Mukavaa joulun odotusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta